Telefon önerisi

Bütçe
Max 27k

EnsSeS

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, öncelikle telefon almak istiyordum. POCO X6 Pro'nun 265 GB 12 GB RAM'li versiyonunu alacağım. Genel olarak PUBG, PES gibi oyunlar oynuyorum. Daha iyisini öneren varsa alırım, önerileri bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-04-17-21-51-15.jpg
    Screenshot_2024-06-04-17-21-51-15.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 41
Selamünaleyküm, öncelikle telefon almak istiyordum. POCO X6 Pro'nun 265 GB 12 GB RAM'li versiyonunu alacağım. Genel olarak PUBG, pes gibi oyunlar oynuyorum. Daha iyisini öneren varsa alırım, önerileri bekliyorum.

POCO olan hiçbir telefonu eğer bütçen kötü değilse alma. Yazılımları adamı sinir krizine sokar ve açıkçası tasarım konusunda telefonlar tuğla gibi ve zaten POCO Xiaomi'nin el alt markası. En iyi seçenek Samsung bir telefon almak olur S23FE güzel bir seçenek olabilir.

POCO olan hiçbir telefonu eğer bütçen kötü değilse alma. Yazılımları adamı sinir krizine sokar ve açıkçası tasarım konusunda telefonlar tuğla gibi ve zaten POCO Xiaomi'nin el alt markası. En iyi seçenek Samsung bir telefon almak olur S23FE güzel bir seçenek olabilir.

S23FE ya da s23.

S23FE ya da s23.
Kaçak olarak iPhone 13 pro Max alabilirim önerir misiniz? 25k

S23FE ya da s23.
S23 FE işlemci veriminde düşük, ısınma sorunları var, ekran gövde oranı leş, batarya performansı iyi değil, üstelik 25W.

S23 batarya kapasitesi kötü, 25W. Fakat yine de fe modelinden daha verimli kullanıyor bataryayı.

Her iki Samsung modelinde de şarj adaptörü çıkmıyor. Hem 25W hem de adaptör yok...

Bütçe yetiyorsa f6 alınabilir. Xiaomi kendi sitesinde monitör, kulaklık, saat gibi ürünlerden seçtiğiniz birini hediye ediyor. Oyun amaçlı bence f6 tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı