EnsSeS
Hectopat
Daha fazla
Selamünaleyküm, öncelikle telefon almak istiyordum. POCO X6 Pro'nun 265 GB 12 GB RAM'li versiyonunu alacağım. Genel olarak PUBG, pes gibi oyunlar oynuyorum. Daha iyisini öneren varsa alırım, önerileri bekliyorum.
POCO olan hiçbir telefonu eğer bütçen kötü değilse alma. Yazılımları adamı sinir krizine sokar ve açıkçası tasarım konusunda telefonlar tuğla gibi ve zaten POCO Xiaomi'nin el alt markası. En iyi seçenek Samsung bir telefon almak olur S23FE güzel bir seçenek olabilir.
Kaçak olarak iPhone 13 pro Max alabilirim önerir misiniz? 25kPOCO olan hiçbir telefonu eğer bütçen kötü değilse alma. Yazılımları adamı sinir krizine sokar ve açıkçası tasarım konusunda telefonlar tuğla gibi ve zaten POCO Xiaomi'nin el alt markası. En iyi seçenek Samsung bir telefon almak olur S23FE güzel bir seçenek olabilir.
S23FE ya da s23.
S23 FE işlemci veriminde düşük, ısınma sorunları var, ekran gövde oranı leş, batarya performansı iyi değil, üstelik 25W.POCO olan hiçbir telefonu eğer bütçen kötü değilse alma. Yazılımları adamı sinir krizine sokar ve açıkçası tasarım konusunda telefonlar tuğla gibi ve zaten POCO Xiaomi'nin el alt markası. En iyi seçenek Samsung bir telefon almak olur S23FE güzel bir seçenek olabilir.
S23FE ya da s23.
Kaçak olarak iPhone 13 Pro Max alabilirim önerir misiniz? 25k.
Kaçak olarak iPhone 13 Pro Max alabilirim önerir misiniz? 25k.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.