E Eren Bican Decapat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 12 Makaleler 1 30 Ocak 2020 #1 Merhabalar, telefon alacağım ve sizden telefon önerileri bekliyorum. Şu an aklımda Xiaomi Redmi Note 8 Pro var. Alabileceğim daha iyi bir telefon var mı yoksa Note 8 Pro alayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2020
Merhabalar, telefon alacağım ve sizden telefon önerileri bekliyorum. Şu an aklımda Xiaomi Redmi Note 8 Pro var. Alabileceğim daha iyi bir telefon var mı yoksa Note 8 Pro alayım mı?
S sebastian159 Centipat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 82 30 Ocak 2020 #2 Realme 5 Pro ya bir bak derim
ErtanTellioglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 58 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #3 Note 8 Pro fiyatının üstünde mükemmel bir telefon. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 30 Ocak 2020 #4 Xiaomiye aşina olmama rağmen Note 8 pro yu tercih ederim ama ne amaçla genel ya da oyuna yönelik oynayıp oynamayacağına bağlı.
Xiaomiye aşina olmama rağmen Note 8 pro yu tercih ederim ama ne amaçla genel ya da oyuna yönelik oynayıp oynamayacağına bağlı.
ErtanTellioglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 58 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #5 ableben dedi: Xiaomiye aşina olmama rağmen Note 8 pro yu tercih ederim ama ne amaçla genel ya da oyuna yönelik oynayıp oynamayacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... O telefonu deneyimledim. Kamerası sosyal medya için fazlasıyla iyi ve oyunda çok rahat oynanıyor. Her işe yarıyor.
ableben dedi: Xiaomiye aşina olmama rağmen Note 8 pro yu tercih ederim ama ne amaçla genel ya da oyuna yönelik oynayıp oynamayacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... O telefonu deneyimledim. Kamerası sosyal medya için fazlasıyla iyi ve oyunda çok rahat oynanıyor. Her işe yarıyor.
E Eren Bican Decapat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 12 Makaleler 1 30 Ocak 2020 #6 Herkese teşekkürler arkadaşlar sanırım note 8 proyu alacağım. Ama hala tavsiyelere açığım
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 27 Ağustos 2020 #7 Eren Bican dedi: Herkese teşekkürler arkadaşlar sanırım Note 8 Pro'yu alacağım. Ama hala tavsiyelere açığım Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
Eren Bican dedi: Herkese teşekkürler arkadaşlar sanırım Note 8 Pro'yu alacağım. Ama hala tavsiyelere açığım Genişletmek için tıkla... Aldın mı?