Telefon onerisi

Turhan.svn35

Decapat
Daha fazla  
3 senedir Samsung A52 kullanıyorum (ondan önceki telefon da J7 Prime'dı). iOS tarafına geçmeyi düşünüyorum, 15 serisinden biri alacağım ya da S24 Ultra alıp Android'te kalabilirim. Sizce ne alayım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 senedir Samsung A52 kullanıyorum (ondan önceki telefon da J7 Prime'dı). iOS tarafına geçmeyi düşünüyorum, 15 serisinden biri alacağım ya da S24 Ultra alıp Android'te kalabilirim. Sizce ne alayım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Hocam İphonelar Fransa hariç her ülkede her güncellemeyle yavaşlatılıyor ki bir üst model telefon alınsın, (fransada bu yaşanmıyor çünkü applea dava açtı ve kazandı) bundan dört sene sonra iphone15in belki youtube desteği bile kalkıcak, belirsiz. Fakat s24 ultra taş gibi dayanır. Bence androidden devam.

İPhone tarafına geç, değişiklik olmuş olur.
Hangi telefonu alacağın bütçene ve sana bağlı.

Hocam IPhone'lar Fransa hariç her ülkede her güncellemeyle yavaşlatılıyor ki bir üst model telefon alınsın, (Fransa'da bu yaşanmıyor çünkü applea dava açtı ve kazandı) bundan dört sene sonra iPhone15'in belki YouTube desteği bile kalkacak, belirsiz. Fakat S24 Ultra taş gibi dayanır. Bence Android'den devam.

Hocam 4 sene sonra 15'in YouTube destegi mi kalkacak hangi kaynaga dayanarak soyluyorsunuz bunu ufak atin.

55-60k +10k daha artabilir.

16 larin fiyatlarina bakin bence 16 almalisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı