Evet keyfi olarak bu konuyu açıyorum. Telefon markanız ve pil sağlığınız kaç? Maksat biraz muhabbet dönsün.
Katılıyorum hocam. Telefona o kadar para döküp hala telefonu tatmin etmek için kendimden kısacaksam ne diye para verdim ki?iPhone 15 %99, eskiden pil sağlığını çok önemseyen biri olarak şunu fark ettim, ne kadar iyi kullanırsan kullan senden bağımsız bir şekilde düşüyor. Ve şunu unutmamak lazım sen telefona hizmet etmiyorsun telefon sana hizmet etmek için var.
S24 FE alalı 1 sene oldu olacak hala %100 de duruyor. Fakat nedense bu aralar şarjı epey bir hızlı gidiyor. 19 saat kullanım süresi yazarken 19'u geçtim 5-6 saat anca duruyor.
Kamerasını çok kullanmıyorum ben ama telefonu ilk aldığım zamanlarda falan böyle kullanıyordum baya süper bir kamerası var açıkçası. Hani çekimlerdeki renk tonlamalarını da iyi yakalıyor. Telefonun Performansını diyorsanız hayır şahsen bir düşüş görmedim ben. Sadece şarj konusunda dediğim sıkıntı var sadece. UI 8.5 Güncellemesi gelince düzelir umarım.Hocam kamera konusunda nasıl? Performans düşüşü oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.