D dzs Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor.
Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor.
Efe3428 Hectopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h rtx4050 Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Şarj soketini temizlediniz mi?
dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Şarj soketini temizlediniz mi?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.656 Makaleler 11 Çözümler 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 Şarj Makinesini değiştirmeyi denedin mi?
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ağustos 2025 #4 dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli nedir?
dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli nedir?
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Deşarj olmuş olabilir. Şarja takıp 30 dakika yada 1 saat bekle tepki yoksa adaptörü değiştir yada kabloyu. Onu da yaptıysan bozulmuş olabilir.
dzs dedi: Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım ancak şarj olmuyor. Son 3 4 gündür su ile temas etmedi. Şarjım 0 hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Deşarj olmuş olabilir. Şarja takıp 30 dakika yada 1 saat bekle tepki yoksa adaptörü değiştir yada kabloyu. Onu da yaptıysan bozulmuş olabilir.