8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 7 Eylül 2024 #1 Telefonumu şarja takıyorum ve şarj oluyor diye gösteriyor ama telefona şarj girmiyor. Bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024
Telefonumu şarja takıyorum ve şarj oluyor diye gösteriyor ama telefona şarj girmiyor. Bir çözümü var mı?
atar1993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.432 Makaleler 11 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 7 Eylül 2024 #2 822713 dedi: Telefonumu şarja takıyorum ve şarj oluyor diye gösteriyor ama telefona şarj girmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Adaptör, Batarya, Kablo ve kontrolcü sorunları dışında bir sorun olamaz. Farklı bir adaptör ile deneyin. Farklı bir kablo ile deneyin. Telefonun şarjını 0 olana kadar bitirin ve öyle şarj edin. Telefonu tamirciye verin.
822713 dedi: Telefonumu şarja takıyorum ve şarj oluyor diye gösteriyor ama telefona şarj girmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Adaptör, Batarya, Kablo ve kontrolcü sorunları dışında bir sorun olamaz. Farklı bir adaptör ile deneyin. Farklı bir kablo ile deneyin. Telefonun şarjını 0 olana kadar bitirin ve öyle şarj edin. Telefonu tamirciye verin.
8 822713 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 42 7 Eylül 2024 #3 atar1993 dedi: Adaptör, batarya, kablo ve kontrolcü sorunları dışında bir sorun olamaz. Farklı bir adaptör ile deneyin. Farklı bir kablo ile deneyin. Telefonun şarjını 0 olana kadar bitirin ve öyle şarj edin. Telefonu tamirciye verin. Genişletmek için tıkla... Telefonu tamirciye verirsem düzeleceğini ben de biliyorum ben tamirciye götürmeden kendim düzeltmek için sordum.
atar1993 dedi: Adaptör, batarya, kablo ve kontrolcü sorunları dışında bir sorun olamaz. Farklı bir adaptör ile deneyin. Farklı bir kablo ile deneyin. Telefonun şarjını 0 olana kadar bitirin ve öyle şarj edin. Telefonu tamirciye verin. Genişletmek için tıkla... Telefonu tamirciye verirsem düzeleceğini ben de biliyorum ben tamirciye götürmeden kendim düzeltmek için sordum.
atar1993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.432 Makaleler 11 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 8 Eylül 2024 #4 822713 dedi: Telefonu tamirciye verirsem düzeleceğini ben de biliyorum ben tamirciye götürmeden kendim düzeltmek için sordum. Genişletmek için tıkla... Son seçenek olarak telefoncuyu yazdım zaten. Sırayla denemeniz gereken şeyleri yazdım. Siz en iyisi hiç uğraşmayın telefoncuya verin.
822713 dedi: Telefonu tamirciye verirsem düzeleceğini ben de biliyorum ben tamirciye götürmeden kendim düzeltmek için sordum. Genişletmek için tıkla... Son seçenek olarak telefoncuyu yazdım zaten. Sırayla denemeniz gereken şeyleri yazdım. Siz en iyisi hiç uğraşmayın telefoncuya verin.