remzi98 Kilopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Merhaba, telefonun şarjı bitmeden şarja takarsak bir şey olur mu ? Telefon sarjda iken kullansam bir şey olur mu ? Tel: G.M.D Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Merhaba, telefonun şarjı bitmeden şarja takarsak bir şey olur mu ? Telefon sarjda iken kullansam bir şey olur mu ? Tel: G.M.D
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.020 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 4 Şubat 2015 #2 Sorun olmaz. Lityum-iyon bataryalar bu tür şeylerden etkilenmez.
Orkun-Xearth Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 @Silinen üye 'da dediği gibi bir sıkıntı olmaz ama G.M.D'e telefonlarında Şarj giriş kısmı bozula biliyor kullanırken dikkatli olmanı tavsiye ederim.
@Silinen üye 'da dediği gibi bir sıkıntı olmaz ama G.M.D'e telefonlarında Şarj giriş kısmı bozula biliyor kullanırken dikkatli olmanı tavsiye ederim.
bilmemkacGhz Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #4 Generel Mobile'in telefonun yanında verdiği kablo çok sıkı, girişi zorluyor. Ben onun yerine Nokia kablo kullanıyorum 1 yıldır bir şey olmadı.
Generel Mobile'in telefonun yanında verdiği kablo çok sıkı, girişi zorluyor. Ben onun yerine Nokia kablo kullanıyorum 1 yıldır bir şey olmadı.
remzi98 Kilopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #5 sağolon arkardaşlar tavsiyeleriniz için
Noveniur Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #6 Isınabilir ama dikkat et.
remzi98 Kilopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #7 ben de ısınma sorunu yok da hatırlattığın için sağol. bilmemkacGhz dedi: Generel Mobile'in telefonun yanında verdiği kablo çok sıkı, girişi zorluyor. Ben onun yerine Nokia kablo kullanıyorum 1 yıldır bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Kutuda çıkan kablo ve şarj aleti ile şarj ediyom 1 yıldır sıkıntı çıkardmadı.
ben de ısınma sorunu yok da hatırlattığın için sağol. bilmemkacGhz dedi: Generel Mobile'in telefonun yanında verdiği kablo çok sıkı, girişi zorluyor. Ben onun yerine Nokia kablo kullanıyorum 1 yıldır bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Kutuda çıkan kablo ve şarj aleti ile şarj ediyom 1 yıldır sıkıntı çıkardmadı.
Burtulok Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer Bornova - İzmir 10 Şubat 2015 #8 Ben Galaxy Ace orjinal bataryasını şarjda kullanarak yedim. Dikkat et bataryan şişebilir.
Sherlock Holmes Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 32 Yer Antalya - Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2015 #9 Telefonu sarj da fazla kullanmak batarya şişmelerine ve ısınmasına neden olur.
Sergio Marquina Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 275 10 Şubat 2015 #10 Öyle kullanıyordum batarya şişti Allah'tan garanti kapsamına giriyormuşta degistirdiler(s3 mini)