ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 8 Nisan 2023 #1 Telefonumu sıfırlamak istiyorum ama 6 7 tane mail hesabım var, bunların kaybolmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim? Telefon Huawei. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2023
Telefonumu sıfırlamak istiyorum ama 6 7 tane mail hesabım var, bunların kaybolmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim? Telefon Huawei.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.375 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 ooredoo dedi: Telefonumu sıfırlamak istiyorum ama 6 7 tane mail hesabım var, bunların kaybolmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim? Telefon Huawei. Genişletmek için tıkla... Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. wenomechainsama dedi: Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. Genişletmek için tıkla... "ekran görüntüsünü başka cihazınıza göndermeyi unutmayın" Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Telefonumu sıfırlamak istiyorum ama 6 7 tane mail hesabım var, bunların kaybolmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim? Telefon Huawei. Genişletmek için tıkla... Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. wenomechainsama dedi: Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. Genişletmek için tıkla... "ekran görüntüsünü başka cihazınıza göndermeyi unutmayın"
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 8 Nisan 2023 #3 wenomechainsama dedi: Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. "ekran görüntüsünü başka cihazınıza göndermeyi unutmayın" Genişletmek için tıkla... Anladım fakat diğer maillerimin şifresini bilmiyorum ve sıfırlarsam gidecek sanırım şöyle bir seçenek buldum işe yarar mı acaba? Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: Hepsinin ekran görüntüsünü alın telefon numaranızı kaydedin hesaplarınıza sıfırlanınca hesaplardan çıkış yapılır çünkü. "ekran görüntüsünü başka cihazınıza göndermeyi unutmayın" Genişletmek için tıkla... Anladım fakat diğer maillerimin şifresini bilmiyorum ve sıfırlarsam gidecek sanırım şöyle bir seçenek buldum işe yarar mı acaba?
Omacan Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 32 10 Nisan 2023 #4 Yeni telefonda o mailleri açtığınız anda şifreleri tekrar isteyecektir. Bildiğim kadarıyla şifreleriyle yedekleyemiyorsunuz. Ya da bitwarden tarzı şifre uygulamaları kullanacaksınız ama tabii onun için de şifrelerinizi hatırlamanız lazım. Artı 0 Eksi
Yeni telefonda o mailleri açtığınız anda şifreleri tekrar isteyecektir. Bildiğim kadarıyla şifreleriyle yedekleyemiyorsunuz. Ya da bitwarden tarzı şifre uygulamaları kullanacaksınız ama tabii onun için de şifrelerinizi hatırlamanız lazım.