Telefon sıfırlanırsa atılan IMEI gider mi?

gurkanbey199

Femtopat
Merhaba, ben ikinci el telefon almıştım. Yurt dışı çıktı. IMEI'si yoktu, gittim IMEI attırmıştım. 1 yıl önce falan. Atan kişi telefonu sıfırlarsan IMEI gider dedi. Telefonumu satacağım fakat satmadan önce her şeyin silinmesi için sıfırlanmasını istiyorum ama IMEI gitmesini de istemiyorum. Tek tek silmeye uğraşırım fakat malum bazı uygulamalar silinen fotoğrafları, videoları çoğu şeyi geri getiriyor ne yapacağım bunun için yardım edecek olan var mı?

Benim bildiğim anakarta IMEI atılınca bir daha silinmiyor reset atınca anca özel işlemlerle silinir

Benimde önceden yurtdışından gelen bir telefonum vardı, arada bir reset atardım herhangi bir sorun olmadı.

Anladığıma göre cihazınıza root atılmış. Rootlu cihazlara destek verilmemektedir.

Xiaomi cihaz ise format atınca IMEI silinir, IMEI numaranı kaydet ve aynı IMEI numarasıyla bir telefoncuya gidip IMEI atmasını iste. 100TL gibi bir ücrete yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…