Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Başka bir telefondan SIM'i aktarıyorum ancak A telefonda okuyor B telefonunda okumuyor. Sorunu nasıl çözebiliriz?
Başka bir telefondan SIM'i aktarıyorum ancak A telefonda okuyor B telefonunda okumuyor. Sorunu nasıl çözebiliriz?
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Şimşek McQueenn dedi: Başka bir telefondan SIM'i aktarıyorum ancak a telefonda okuyor b telefonunda okumuyor. Sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Okuyucu kısmı arızalı olabilir. Okumayan telefona başka bir SIM kartı takarak deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Şimşek McQueenn dedi: Başka bir telefondan SIM'i aktarıyorum ancak a telefonda okuyor b telefonunda okumuyor. Sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... Okuyucu kısmı arızalı olabilir. Okumayan telefona başka bir SIM kartı takarak deneyebilirsin.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 20 Temmuz 2023 #3 4.5G SIM kartını 3G telefona takınca algılamıyor olabilir ama büyük ihtimalle SIM kart girişi bozuk sizin cihazın. Artı 0 Eksi
4.5G SIM kartını 3G telefona takınca algılamıyor olabilir ama büyük ihtimalle SIM kart girişi bozuk sizin cihazın.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 20 Temmuz 2023 #4 Cihaz yeni mi veya kaç yıllık? Artı 0 Eksi
KS KS Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 293735 dedi: 4.5G SIM kartını 3G telefona takınca algılamıyor olabilir ama büyük ihtimalle SIM kart girişi bozuk sizin cihazın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle dusunmustum hocam yapacak bişey yok galiba. Silinen üye dedi: Cihaz yeni mi veya kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... Eski cihaz hocam. Artı 0 Eksi
293735 dedi: 4.5G SIM kartını 3G telefona takınca algılamıyor olabilir ama büyük ihtimalle SIM kart girişi bozuk sizin cihazın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle dusunmustum hocam yapacak bişey yok galiba. Silinen üye dedi: Cihaz yeni mi veya kaç yıllık? Genişletmek için tıkla... Eski cihaz hocam.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 20 Temmuz 2023 #6 Şimşek McQueenn dedi: Bende öyle dusunmustum hocam yapacak bir şey yok galiba. Eski cihaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hatta kapanmış. e-Devlet'ten açmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
Şimşek McQueenn dedi: Bende öyle dusunmustum hocam yapacak bir şey yok galiba. Eski cihaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hatta kapanmış. e-Devlet'ten açmanız gerekecek.
KS KS Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #7 Silinen üye dedi: Hatta kapanmış. e-Devlet'ten açmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni cihazdan eski cihaza aktarmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hatta kapanmış. e-Devlet'ten açmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni cihazdan eski cihaza aktarmak istiyorum.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 20 Temmuz 2023 #8 Şimşek McQueenn dedi: Hocam yeni cihazdan eski cihaza aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanılmayan cihazlar hatta kapalıdır. O yüzden algılamıyor muhtemelen. 7 yıl mıydı 2 yıl mıydı hatırlamıyorum ama bu süre boyunca hiç hat takılmayan cihazları tekrar hatta açmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Şimşek McQueenn dedi: Hocam yeni cihazdan eski cihaza aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanılmayan cihazlar hatta kapalıdır. O yüzden algılamıyor muhtemelen. 7 yıl mıydı 2 yıl mıydı hatırlamıyorum ama bu süre boyunca hiç hat takılmayan cihazları tekrar hatta açmanız gerekiyor.
KS KS Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #9 Silinen üye dedi: Uzun süre kullanılmayan cihazlar hatta kapalıdır. O yüzden algılamıyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. İyi akşamlar dilerim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Uzun süre kullanılmayan cihazlar hatta kapalıdır. O yüzden algılamıyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. İyi akşamlar dilerim.