Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Benim 3000 TL bütçem var biraz zorlasam 3500 TL olabilir bu bütçe. Yeni bir telefon almak istiyorum. Ancak biraz araştırma yapınca şunu gördüm. Orta segment telefonları genel olarak SD 720G 730G ve G90T islemcileri kullanıyorlar. 730G neredeyse 1.5 yıllık bir islemci. 720G'de 6 aylık ancak 730G'nin aynısı nereseyse ve bana sanki bu islemcilerin son demleriymiş gibi geliyor. Yakında daha güçlü olan 765G ve dimensity 820 islemcileri görür müyüz orta segmentte? Yani yeni cihazlazları beklemeli miyim? Beklersem ne kadar beklerim? Yoksa mevcut cihazlar beni 3 sene götürür mü?
Telefonu oyun için kullanacağım, oynarken aynı zamanda video kaydı da almayı düşünüyorum oyunlarımı.
Oynayacağım oyunlar:
Mobile Legends.
PUBG Mobile.
CoD Mobile.
LoL wild Rift.
Dedigim gibi hem oynayacak hem de ekran videosu cekecegim o yuzden telefonun guclu olmasi gerektigini dusunuyorum. En az 2-3 yil goturmeli beni. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Telefonu oyun için kullanacağım, oynarken aynı zamanda video kaydı da almayı düşünüyorum oyunlarımı.
Oynayacağım oyunlar:
Mobile Legends.
PUBG Mobile.
CoD Mobile.
LoL wild Rift.
Dedigim gibi hem oynayacak hem de ekran videosu cekecegim o yuzden telefonun guclu olmasi gerektigini dusunuyorum. En az 2-3 yil goturmeli beni. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: