Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 23 Mart 2025 #1 Sadece telefonun çalıştığını bildirmek istedim.
KS KS Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 12 Haziran 2025 #81 DoritOS eski geliştiricisi X bey DoritOS'ta virüsler olduğunu itiraf etti. Artı 0 Eksi
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2025 #82 Collavino dedi: Çitofona i98 daha iyi. Eski telefonumdu zamanında, balkondan düştü, aşağıya inerken bir tane çocuk çalıp kaçmıştı. Genişletmek için tıkla... O çocuğu bulup yalamıştım. Ben onun dedesiydim. Nokya dedi: DoritOS eski geliştiricisi X bey DoritOS'ta virüsler olduğunu itiraf etti. Genişletmek için tıkla... Reçel tahin: BIOS kapattık Allah'ın izniyle BIOS kapatıldı dedi. Nokya dedi: DoritOS eski geliştiricisi X bey DoritOS'ta virüsler olduğunu itiraf etti. Genişletmek için tıkla... Reçel tahin: BIOS kapattık Allah'ın izniyle BIOS kapatıldı dedi. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Çitofona i98 daha iyi. Eski telefonumdu zamanında, balkondan düştü, aşağıya inerken bir tane çocuk çalıp kaçmıştı. Genişletmek için tıkla... O çocuğu bulup yalamıştım. Ben onun dedesiydim. Nokya dedi: DoritOS eski geliştiricisi X bey DoritOS'ta virüsler olduğunu itiraf etti. Genişletmek için tıkla... Reçel tahin: BIOS kapattık Allah'ın izniyle BIOS kapatıldı dedi. Nokya dedi: DoritOS eski geliştiricisi X bey DoritOS'ta virüsler olduğunu itiraf etti. Genişletmek için tıkla... Reçel tahin: BIOS kapattık Allah'ın izniyle BIOS kapatıldı dedi.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.208 Makaleler 1 Çözümler 99 Yer Tekirdağ 12 Haziran 2025 #83 Goblinhan_Yıkan dedi: O çocuğu bulup yalamıştım. Ben onun dedesiydim. Genişletmek için tıkla... Gönderin telefonu. Irak'tayım, Yurtdışı Kargo ile gönderin. Artı 0 Eksi
Goblinhan_Yıkan dedi: O çocuğu bulup yalamıştım. Ben onun dedesiydim. Genişletmek için tıkla... Gönderin telefonu. Irak'tayım, Yurtdışı Kargo ile gönderin.
KS KS Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 12 Haziran 2025 #84 DoritOS'ta keylogger bulundu! Collavino dedi: Gönderin telefonu. Irak'dayım, Yurtdışı Kargo ile gönderin. Genişletmek için tıkla... Ayaz kargo daha iyi. Artı 0 Eksi
DoritOS'ta keylogger bulundu! Collavino dedi: Gönderin telefonu. Irak'dayım, Yurtdışı Kargo ile gönderin. Genişletmek için tıkla... Ayaz kargo daha iyi.
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2025 #85 Collavino dedi: Gönderin telefonu. Irak'dayım, yurt dışı kargo ile gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam gönderdim geldi mi? 36.5 TL kargo ödeyin. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Gönderin telefonu. Irak'dayım, yurt dışı kargo ile gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam gönderdim geldi mi? 36.5 TL kargo ödeyin.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.208 Makaleler 1 Çözümler 99 Yer Tekirdağ 12 Haziran 2025 #86 Goblinhan_Yıkan dedi: Tamam gönderdim geldi mi? 36.5 TL kargo ödeyin. Genişletmek için tıkla... Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak Dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Nokya dedi: Ayaz kargo daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yok Yurtdışı daha iyi. Artı 0 Eksi
Goblinhan_Yıkan dedi: Tamam gönderdim geldi mi? 36.5 TL kargo ödeyin. Genişletmek için tıkla... Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak Dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Nokya dedi: Ayaz kargo daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yok Yurtdışı daha iyi.
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2025 #87 Collavino dedi: Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Yok yurt dışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çocuğu göndermek ücretsiz ama. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Yok yurt dışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Çocuğu göndermek ücretsiz ama.
KS KS Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 12 Haziran 2025 #88 Collavino dedi: Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak Dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Yok Yurtdışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı kargo kargolarımı yiyor. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Hemen de para kitliyorsun. Neyse, Irak Dinarı ile gönderiyorum. Kargocu da 70 yaşında. Yok Yurtdışı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yurtdışı kargo kargolarımı yiyor.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.208 Makaleler 1 Çözümler 99 Yer Tekirdağ 12 Haziran 2025 #89 Nokya dedi: Yurtdışı kargo kargolarımı yiyor. Genişletmek için tıkla... Ayaz Kargo'da kargoları 4 parça teslim ediyor. Artı 0 Eksi
Nokya dedi: Yurtdışı kargo kargolarımı yiyor. Genişletmek için tıkla... Ayaz Kargo'da kargoları 4 parça teslim ediyor.
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2025 #90 Collavino dedi: Ayaz Kargo'da kargoları 4 parça teslim ediyor. Genişletmek için tıkla... Çocuğu gönderdim. Kaç yaş olsun. Ergen ama. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Ayaz Kargo'da kargoları 4 parça teslim ediyor. Genişletmek için tıkla... Çocuğu gönderdim. Kaç yaş olsun. Ergen ama.