Telefon şüpheli davranıyor

PyramiD1453

Centipat
Son 3 gündür telefonum sürekli benim yapmadığım hareketleri kendisi yapıyor örneğin: YouTube'dan video izlerken videoyu durduruyor Instagram'da gezerken sesi kapatıyor şarjım 23 ama şarjın 2 uyarısı veriyor. Telefonda virüs mü var yoksa donanımsal bir sorun mu?(önceden Aero WhatsApp kullanıyordum sildim)telefon: Oppo Reno 4 Lite.

Son 3 gündür telefonum sürekli benim yapmadığım hareketleri kendisi yapıyor örneğin: YouTube'dan video izlerken videoyu durduruyor Instagram'da gezerken sesi kapatıyor şarjım 23 ama şarjın 2 uyarısı veriyor. Telefonda virüs mü var yoksa donanımsal bir sorun mu?(önceden Aero WhatsApp kullanıyordum sildim)telefon: Oppo Reno 4 Lite.
Malwarebytes ile taratıp telefonu sıfırlamanızı öneririm.

Ekran dokunmatiğinde problem olma olasılığı var mıdır? sesi yazılımsal olarak ekranda bir yerlere dokunarak kapatabilme şansı varsa ekran dokunmatığı problemli olabilir ama yoksa da virüs ihtimali var.

Resimlerini yedekleyip format at, telefon en son güncelleme aldıysa onla ilgili bişe olabilir genelde yeni yazılımdan sonra format atılmalı deniliyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı