Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #11 Bence riske değmez. Pirince yatırın.
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 1 Ağustos 2022 #12 Peçeteye de sarmayın pirince bulgura falan da boş boş koymayın bir işe yaramıyorlar aşırı ıslanmadığı derecede. Hiçbir şey olmaz dikkatli olun sadece.
Peçeteye de sarmayın pirince bulgura falan da boş boş koymayın bir işe yaramıyorlar aşırı ıslanmadığı derecede. Hiçbir şey olmaz dikkatli olun sadece.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 swirf dedi: Peçeteye de sarmayın pirince bulgura falan da boş boş koymayın bir işe yaramıyorlar aşırı ıslanmadığı derecede. Hiçbir şey olmaz dikkatli olun sadece. Genişletmek için tıkla... Pilav yaparken pirinç nasıl suyu çekiyorsa telefonun suyunu da çeker.
swirf dedi: Peçeteye de sarmayın pirince bulgura falan da boş boş koymayın bir işe yaramıyorlar aşırı ıslanmadığı derecede. Hiçbir şey olmaz dikkatli olun sadece. Genişletmek için tıkla... Pilav yaparken pirinç nasıl suyu çekiyorsa telefonun suyunu da çeker.
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 1 Ağustos 2022 #14 Jezo dedi: Pilav yaparken pirinç nasıl suyu çekiyorsa telefonun suyunu da çeker. Genişletmek için tıkla... Telefonun o kadar su aldığını düşünmüyorum düşme ile. Gerek duymamaktayım o yüzden. Tabii kendi bilir bu bir öneri.
Jezo dedi: Pilav yaparken pirinç nasıl suyu çekiyorsa telefonun suyunu da çeker. Genişletmek için tıkla... Telefonun o kadar su aldığını düşünmüyorum düşme ile. Gerek duymamaktayım o yüzden. Tabii kendi bilir bu bir öneri.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #15 hala kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı teşekkürler tavsiyeleriniz için