mr.phone Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 33 3 Temmuz 2020 #11 250254 dedi: Şarjlı ile cep telefonu tamir edildiğini görmedim. Tork ayarını kaçırırsan telefondan olursun Genişletmek için tıkla... ne için kullanılır peki
250254 dedi: Şarjlı ile cep telefonu tamir edildiğini görmedim. Tork ayarını kaçırırsan telefondan olursun Genişletmek için tıkla... ne için kullanılır peki
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #12 mr.phone dedi: ne için kullanılır peki Genişletmek için tıkla... Mobilya montajlarında kullanılıyor genellikle.
mr.phone dedi: ne için kullanılır peki Genişletmek için tıkla... Mobilya montajlarında kullanılıyor genellikle.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Temmuz 2020 #13 Sağlıklı olan kanımca normal tornavida. Şarjlı bir şeyi gereğinden fazla yaparsa zarar verebilir.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.322 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Temmuz 2020 #14 Procon1337 dedi: Mobilya montajlarında kullanılıyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Hocam o elektrikli matkap bu tornavida.
Procon1337 dedi: Mobilya montajlarında kullanılıyor genellikle. Genişletmek için tıkla... Hocam o elektrikli matkap bu tornavida.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2020 #15 Daha bu sabah tablet söktüm. Şarjlı olursa en küçük hata yaptığınızda cihaz pert olabilir. Normal tornavida iyidir.
Daha bu sabah tablet söktüm. Şarjlı olursa en küçük hata yaptığınızda cihaz pert olabilir. Normal tornavida iyidir.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 3 Temmuz 2020 #16 mr.phone dedi: Ne için kullanılır peki. Genişletmek için tıkla... Saç civatası. Ağaç vidası tarzı şeyler için kullanılır oto tamircisinde gördüm elektrikçi de gördüm mekanikçiler in lokma anahtar takarak vida sıktığını gördüm ama elektronikçilerde görmedim. Belki onların farklı bir cihazı olabilir. zKEBAB dedi: Hocam o elektrikli matkap bu tornavida. Genişletmek için tıkla... Şarjlı tornavida da aynı şekil tork ayarı var tork ayarını yanlış ayarlarsan en iyi ihtimalle civata başı yalama olur bir daha zor sökersin.
mr.phone dedi: Ne için kullanılır peki. Genişletmek için tıkla... Saç civatası. Ağaç vidası tarzı şeyler için kullanılır oto tamircisinde gördüm elektrikçi de gördüm mekanikçiler in lokma anahtar takarak vida sıktığını gördüm ama elektronikçilerde görmedim. Belki onların farklı bir cihazı olabilir. zKEBAB dedi: Hocam o elektrikli matkap bu tornavida. Genişletmek için tıkla... Şarjlı tornavida da aynı şekil tork ayarı var tork ayarını yanlış ayarlarsan en iyi ihtimalle civata başı yalama olur bir daha zor sökersin.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 4 Temmuz 2020 #17 Kısa zaten telefonların içindeki vidalar, düzgün bi' normal tornavida seti işini görür.
Meteoradam Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay ve astronomi 4 Temmuz 2020 #18 Telefon tamircisi normal tornavida kullanir. Sarjliya bence hic ama hic gerek yok. Not.Sarjli tornavida ile dişli yer. Daha sonra vida boşa döner...
Telefon tamircisi normal tornavida kullanir. Sarjliya bence hic ama hic gerek yok. Not.Sarjli tornavida ile dişli yer. Daha sonra vida boşa döner...