Telefon tutucu tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
S20 Ultra kullanıyorum, bu telefon için fiyat/performans iyi bir motosiklet telefon tutucusu arıyorum. Motosikletim arora mojito 50.
Bende gidon kısmının fotoğrafı yok ancak bu videonun kapağında gözüktüğü şekilde, aynı motosiklet.
Beklentim, olabildiğince rijit olması, düşmemesi, telefonu düşürmemesi, viraj içerisinde sağa-sola dönmemesi. Mümkünse aynaya monte edilsin, çünkü montaj için düz gidon borusu açıkta değil. Şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce bisikletimde yandan vidayla sıkmalı bir model kullanıyordum ancak rampa aşağı inerken hızlıca çok da derin olmayan bir çukura girdim ve aslında bisikletin umurunda bile olmadı. Nasıl olduysa yandan sıkmalı model telefonu bıraktı ve telefonum(sg. S8) yuvarlana yuvarlana rampanın bitiş kısmına kadar havada taklalar atarak indi, yerden aldığımda bu haldeydi, bu olay olalı çok oluyor ancak tekrar aynı olay başıma gelmesini kesinlikle istemiyorum ve bundan dolayı telefonun açıkta olduğu modellere güvenim hiç yok. Sonrasında sele üstü bir çanta almıştım, muhafaza anlamında çok daha iyi olmasına rağmen çok kullanışsız olmuştu. Çanta gidon hareketleriyle sağa-sola yatıyordu, kablolu kulaklığımla aradaki mesafe çok sınırlı olduğu için de ayrıca uyuz ediyordu, şu anda kablosuz kulaklık kullanıyorum tabii.

20210822_163647.jpg

Tabi direkt olarak sele çantasına geçmemiştim, Baseus markasına güvenip paraya da kıyıp şu fotoğraftaki tutucudan almıştım. Mantıken diyorum ki, adamlar bunu motosiklet için yapmış, bisiklette ne olabilir ki. Ne oldu biliyor musunuz? Param direkt çöpe gitti. Keşke almasaydım dedim.

62135112.jpg

Yeni aldığım telefon(SG. S20U) buna sığmadı, yani en dibine kadar oturmadı, oturmasın sorun yok dedim, bu sefer vidasını sıktıkça telefon çapraz durmaya başladı, ona da eyvallah dedim ancak bu sefer de telefon alt kısımdan kendini salmaya başladı. Derken 2 tane silgi alıp bıçakla keserek onlardan takoz yaptım ancak yine sonuç alamadım. Bu seferde yanlış hatırlamıyorsam oradaki vida kırıldı, direkt çöpe attım gitti. Baseus markasının beni yanıltan ve aldığıma pişman eden tek ürünü.

Bu modeli öneren çok kişi var, benimde hoşuma gitti aslında, sadece fiyatı biraz yüksek geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı