B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Merhaba, PC yok ama telefondan kod öğrenmeye çalışıyorum. Kolay bir kod örneği yazdım fakat çalıştırmak istediğimde hata verdi. Telefondan kod çalıştırılamıyor mu yoksa? Dosya Ekleri Screenshot_2023-01-01-23-44-16-595_org.qpython.qpy3.jpg 48,9 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Merhaba, PC yok ama telefondan kod öğrenmeye çalışıyorum. Kolay bir kod örneği yazdım fakat çalıştırmak istediğimde hata verdi. Telefondan kod çalıştırılamıyor mu yoksa?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Dosya uzantısını .py olacak şekilde ayarlayın.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 1 Ocak 2023 #3 Bu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Online Python - IDE, Editor, Compiler, Interpreter Build and Run your Python code instantly. Online-Python is a quick and easy tool that helps you to build, compile, test your python programs. www.online-python.com
Bu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Online Python - IDE, Editor, Compiler, Interpreter Build and Run your Python code instantly. Online-Python is a quick and easy tool that helps you to build, compile, test your python programs. www.online-python.com
dostveviski Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 50 2 Ocak 2023 #4 Farklı kaydet yaparken dosya uzantısını .py yaparsan sorun halledilir veya açtığın dosyanın uzantısını .py'ye cevir
Farklı kaydet yaparken dosya uzantısını .py yaparsan sorun halledilir veya açtığın dosyanın uzantısını .py'ye cevir
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.853 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 Giriş seviyesi işleriniz için yukarıdaki arkadaş gibi online compilerları tavsiye ederim. Kullanımları çok kolay.
Giriş seviyesi işleriniz için yukarıdaki arkadaş gibi online compilerları tavsiye ederim. Kullanımları çok kolay.