MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarda 4 GB RAM var ona göre düşük bir şey önerin. Telefonda şu an CapCut kullanıyorum, daha iyisi varsa önerirseniz mutlu olurum.
Arkadaşlar bilgisayarda 4 GB RAM var ona göre düşük bir şey önerin. Telefonda şu an CapCut kullanıyorum, daha iyisi varsa önerirseniz mutlu olurum.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 pcdede capcut kullan daha gelismis gayet kolay bir arayuzu var
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 xlegarr dedi: pcdede capcut kullan daha gelismis gayet kolay bir arayuzu var Genişletmek için tıkla... pc de capcut olduğunu bilmiyordum hemen indireceğim. Söylediğin için teşekkür ederim.
xlegarr dedi: pcdede capcut kullan daha gelismis gayet kolay bir arayuzu var Genişletmek için tıkla... pc de capcut olduğunu bilmiyordum hemen indireceğim. Söylediğin için teşekkür ederim.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 xlegarr dedi: pcdede capcut kullan daha gelismis gayet kolay bir arayuzu var Genişletmek için tıkla... movavi video editorde kullanabilirsin
xlegarr dedi: pcdede capcut kullan daha gelismis gayet kolay bir arayuzu var Genişletmek için tıkla... movavi video editorde kullanabilirsin
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 19 Temmuz 2023 #5 Telefon için; Picsart. PC için; Movavi.