Telefon virüs tespiti

Makaleler
1
Yer
Coventry
Google asistanı açmaya çalıştığımda aşağıda ekteki gibi diyor fakat arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Avast cleanup'dan da kontrol ettim sadece Chrome ve Avast açık gözüküyor. Yani kısacası hiçbir uygulama açık değil ve ekteki gibi diyor, telefonumda virüs mü var? Okuduğunuz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210329_002336.jpg
    Screenshot_20210329_002336.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 201
Google asistanı açmaya çalıştığımda aşağıda ekteki gibi diyor fakat arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Avast Cleanup'dan da kontrol ettim sadece Chrome ve Avast açık gözüküyor. Yani kısacası hiçbir uygulama açık değil ve ekteki gibi diyor, telefonumda virüs mü var? Okuduğunuz için teşekkürler.

Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yap.

Hazır Avast varken birde onunla virüs taraması yapmayı deneyin. Ek olarak ayarlardan uygulama izinlerini kontrol edebilirsiniz. Avast'ın kalkanlarını açmanızı da öneririm.

Avast Cleanup'un işlevi virüs temizlemek değil diye biliyorum. Avast Mobile Security edinin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı