Bendede öyle hocam bu durumda yapacak birşey yok artık bilgisayardan tiksindim anlayacağınız şuan bakıma yolladım mesela. Yolladıktan sonra gelimcede açmam diye düşünüyorum.Benim korktuğum durumda bu hocam, buna benzer olarak 1 ay önce yatan bilgisayarımı çıkardım 2 hafta falan CS oynadım ama son 1 2 haftadır eski tadı vermiyor 2 hafta tek oynadım ya 2 haftacık
Tamam işte hocam şöyle cevap verirseniz anlayışla karşılarım sağolun ne güzel açıklamışsınız 2 kelimeyleHocam kronik sorun diyorsunuz da yarın bir gün 40W ekran kartı ile tıkanıp kalırsanız pişman olursun.
Banada saçma şeyler önermişti zatenBenim korktuğum durumda bu hocam, buna benzer olarak 1 ay önce yatan bilgisayarımı çıkardım 2 hafta falan CS oynadım ama son 1 2 haftadır eski tadı vermiyor 2 hafta tek oynadım ya 2 haftacık
Aynen hocam bu modeli, ChatGPT'ye sorduğumda tam bir F/P ürünü demişti ama ne kadar güvenilir ChatGPT bilmiyorum.
Bende de öyle hocam bu durumda yapacak bir şey yok artık bilgisayardan tiksindim anlayacağınız şu an bakıma yolladım mesela. Yolladıktan sonra gelimcede açmam diye düşünüyorum.
Benimkide yanıyordu undervolt ve turbo mod kapattım 15 derece düştü alırsanız telefon alın ama ilerde laptop kesin lazım olur mühendislik okursanız bunuda göz önünde bulundurun.Telefon benim için daha iyi bir seçenek gibi duruyor bu durumda hocam, arkadaşımda da laptop vardı onun da i5 12.nesil RTX 4050 ydi ama oyunlarda altında soğutucu olmazsa cayır cayır yanıyordu. Herhalde bu durumdan sıkılmış olmalı ya da sürekli oturmaktan, oyun oynarken uzanamamaktan sıkılmıştır diye düşünüyorum ki yakın zamanda Samsung Tab S9 aldı ve şu an PUBG oynuyor genelde
Aynen hocam bu modeli, ChatGPT'ye sorduğumda tam bir F/P ürünü demişti ama ne kadar güvenilir ChatGPT bilmiyorum.
Sağolun hocam önerileriniz için.
Acer Nitro 16 AN16-416 NH.QKBEY.003-16 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 16" Dos WUXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Cyborg yerine bu cihazları tercih edin hocam eğer laptop almaya karar verdiyseniz, kat kat daha iyi cihazlar.
Zaten hocam başlığı okusanız anlarsınız ne demek istediğimi, babam bilgisayar mühendisliği kazanırsam okumam için elinden geleni yapar.Benimkide yanıyordu undervolt ve turbo mod kapattım 15 derece düştü alırsanız telefon alın ama ilerde laptop kesin lazım olur mühendislik okursanız bunuda göz önünde bulundurun.
Acer Nitro 16 AN16-416 NH.QKBEY.003-16 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 16" Dos WUXGA Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Cyborg yerine bu cihazları tercih edin hocam eğer laptop almaya karar verdiyseniz, kat kat daha iyi cihazlar.
Çoğunlukla forumda insanların lafları ile konuşan çok insan oluyor, oyüzden sebeb söyleyemiyorlar sadece önerilmediğini belirtiyorlar.Hocam neden pişman olurum? Şu forumdaki insanların kronik sorunu bu işte neyi söylersen söyle beğenmezler sebebini de söylemezler sorana kadar.
Çoğunlukla forumda insanların lafları ile konuşan çok insan oluyor, o yüzden sebep söyleyemiyorlar sadece önerilmediğini belirtiyorlar.
Şahsen tabii sebebini bazen söylerim, bazen de konu sahibi sorarsa. Almamanız için güzel pekiştirme vereyim, fikrinizi değiştirdiğinizi biliyorum tabii.
Laptopta soğutma çok önemlidir ve o attığınız MSI modeli Ofis bilgisayarı gibi soğutmaya sahip:
Eki Görüntüle 2478717
Tost makinesi gibi ısınır tabii doğal olarak ve gücüde kısılır ki... Sıcaklık düşsün daha.
Bu da Acer Nitro 16 kasası:
Eki Görüntüle 2478719
70 dereceyi bile geçmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Kasa kalitesi, soğutma ve ekran olarak Acer Nitro 16 daha iyi. Victus ise donanım olarak daha iyi bir cihaz. Donanım önemliyse Victus daha iyi seçenek. Ayrıca MC de cihazın ısınmaması çok normal, cihazı zorlayacak bir oyun değil.Hocam Acer daha iyi gibi duruyor, uzun bir süre Acer Aspire 5737Z modelini kullanmıştım içini temizledikten sonra MC 1.8 PvP de buz gibi olduğunu hatırlıyorum gram ısınmıyordu