FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.191 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #11 PC varken telefona Ultra Lite sürüm diyebiliriz rahatça. PUBG Mobile oynayıcam diye sakın telefon aldırma pişman edersin kendini
PC varken telefona Ultra Lite sürüm diyebiliriz rahatça. PUBG Mobile oynayıcam diye sakın telefon aldırma pişman edersin kendini
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #12 PC al. Sonra satıyorken de mutlu olursun.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.885 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #13 İstanbul Trip dedi: Yetiyor zaten Realme C25. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabını kendi kendinize vermişsiniz
İstanbul Trip dedi: Yetiyor zaten Realme C25. Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabını kendi kendinize vermişsiniz
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 16.365 Makaleler 3 Çözümler 157 Yer Çanakkale 9 Kasım 2022 #14 FutureLight dedi: PC varken telefona Ultra Lite sürüm diyebiliriz rahatça. PUBG Mobile oynayıcam diye sakın telefon aldırma pişman edersin kendini Genişletmek için tıkla... PC piyasası düzeldikçe telefon piyasası aynı şekilde batıyor, kesinlikle PC. Telefonda doğru düzgün oyun yok zaten.
FutureLight dedi: PC varken telefona Ultra Lite sürüm diyebiliriz rahatça. PUBG Mobile oynayıcam diye sakın telefon aldırma pişman edersin kendini Genişletmek için tıkla... PC piyasası düzeldikçe telefon piyasası aynı şekilde batıyor, kesinlikle PC. Telefonda doğru düzgün oyun yok zaten.
Rowaulf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #15 Her türlü PC almanı öneririm. 10 K'ya F/P bir sistem bulabilirsin bence. Oyun oynarsın rahat rahat ayrıca PC çok daha özgür bırakıyor seni.
Her türlü PC almanı öneririm. 10 K'ya F/P bir sistem bulabilirsin bence. Oyun oynarsın rahat rahat ayrıca PC çok daha özgür bırakıyor seni.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.755 Çözümler 135 9 Kasım 2022 #16 Kesinlikle PC. Telefonda yaptığınız işlemlerin bilmem kaç katını PC'de yapabilirsiniz. Tabii iyi bir PC toplarsanız.
Kesinlikle PC. Telefonda yaptığınız işlemlerin bilmem kaç katını PC'de yapabilirsiniz. Tabii iyi bir PC toplarsanız.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 9 Kasım 2022 #17 Ben bilgisayar kullananınca telefonu nereye attığımı unutuyorum. Telefonu da ışık için kullanıyorum PC kullanırken.
Ben bilgisayar kullananınca telefonu nereye attığımı unutuyorum. Telefonu da ışık için kullanıyorum PC kullanırken.