Telefon vs tablet

Sorenna

Centipat
Daha fazla  
Şu an elimde Casper VIA F30 Plus telefon var ve gerçekten kötü bir telefon. Bir yılda yaşamadığım kalmadı. Telefon değiştireceğim ama bunu sadece arama telefonu yapıp Tab S9 FE alıp onu mu kullansam emin olamadım. Kağıt üzerinde yaptığım çizimleri dijital ortamda da yapıp öğrenmek istiyorum.
Alırsam GM24 Pro alacağım.

Almak istediğiniz telefonda da aynı sorunları yaşayacağınızı düşünüyorum. Ve tableti kullanma amacınız ne olacak ona göre de öneri yapabiliriz.

Çizim ile uğraşacaksanız tablet almanız daha uygun olacaktır. Diğer telefonu nasıl kullanmak isterseniz size kalmış. sadece arama içinse bile çok uygun eski model telefonlar sorunsuz arama yapmana olanak sağlayabiliyor tamamen size kalmış bir tercih.

Bence tableti her zaman yanınızda taşımak zor olur. Bu yüzden telefon daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.

Kusura bakmayın çizimi görmemişim 😆. Eğer çizim içinse ve telefon en azından arama yapabiliyorsa ve telefon üzerinde başka bir şeye ihtiyacınız yoksa tablet almanızı öneriririm. Tabi tercih sizin.

Kusura bakmayın çizimi görmemişim 😆. Eğer çizim içinse ve telefon en azından arama yapabiliyorsa ve telefon üzerinde başka bir şeye ihtiyacınız yoksa tablet almanızı öneriririm. Tabii tercih sizin.

Her şeyi tablete geçireceğim zaten oyun pek oynamıyorum mobilde. PC var onun için. Dizi film çizim falan için tablet.

Her şeyi tablete geçireceğim zaten oyun pek oynamıyorum mobilde. PC var onun için. Dizi film çizim falan için tablet.
O zaman bir çizim tableti alırsınız arama işini telefona bırakırsınız sosyal medya kullanan biri değilseniz çok rahat sürdürürsünüz hayatınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı