Telefon yavaş şarj oluyor

• Konuyu başlatan Lwei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 68

Lwei

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün telefonu şarja koyayım dedim, birden alıp sürekli çıkmaya başladı, ben de temassızlık olabilir dedim, yan sola doğru kendime doğru çektim. Telefon şarj aldı ama tek şimşek aldı, şarj yavaş alıyor, neden böyle oldu? Nasıl çift şimşekte kullanabilirim?

Ayarlar>Pil>Şarj Seçenekleri buradan ayarlayabiliyorsun. Onun haricinde şarj aletinde de sorun olabilir.

Ayarlar>Pil>Şarj Seçenekleri buradan ayarlayabiliyorsun. Onun haricinde şarj aletinde de sorun olabilir.
Ama Direk komple takınca 2 şimşek oluyordu şimdi yarım takınca tek şimşek oluyor alakası yok gibi.

Bürsürü şarj denedim olmadı aslında benim sorunum telefonu şarja koyunca sürekli çıkması bunu nasıl çözebilirim?
Telefonun şarj soketi kirlenmiş olabilir o zaman veya bozulmuştur. Telefoncuya götürün götürün o halde görmeden bir şey diyemeyiz.

Çift şimşek hızlı şarj mı? Orijinal kablonun ve adaptörün aynısını alırsanız problem çözülür.

Zaten şarj Çift şimşek hızlı doluyordu ta ki şarj soketi bozuldu tek şimşek oldu. ama ginede şarj soketini üflüyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…