Cesuradam44 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Benim telefonum geçenlerde yere düştü ve ekranı çıktı markası Samsung. Telefon çalışıyor ama ekran çıkık ve ekran gelmiyor yaptırsam kaça patlar?
Benim telefonum geçenlerde yere düştü ve ekranı çıktı markası Samsung. Telefon çalışıyor ama ekran çıkık ve ekran gelmiyor yaptırsam kaça patlar?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #2 Cesuradam44 dedi: Benim telefonum geçenlerde yere düştü ve ekranı çıktı markası Samsung. Telefon çalışıyor ama ekran çıkık ve ekran gelmiyor yaptırsam kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Ekran çıkık derken hocam kırıldı mi? Marka model ne?
Cesuradam44 dedi: Benim telefonum geçenlerde yere düştü ve ekranı çıktı markası Samsung. Telefon çalışıyor ama ekran çıkık ve ekran gelmiyor yaptırsam kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Ekran çıkık derken hocam kırıldı mi? Marka model ne?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 10 Ağustos 2024 #3 Fotoğraf alabilir miyim? Flex kablo zarar görmüştür, neresinden koptuğuna bağlı tamir edilebilir, ekranın düşme sebebi de pilin şişmesidir diye tahmin ediyorum. Onun da değişmesi gerekir.
Fotoğraf alabilir miyim? Flex kablo zarar görmüştür, neresinden koptuğuna bağlı tamir edilebilir, ekranın düşme sebebi de pilin şişmesidir diye tahmin ediyorum. Onun da değişmesi gerekir.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 10 Ağustos 2024 #4 Hangi marka olduğunu yazarsanız daha rahat yanıt verebiliriz.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #5 Model?
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #6 Ekran kısmen çıktıysa kesin yaptırman lazım benim telefoncu 850 demisti komple ekran değişimine seni bilmem de biraz daha aç konuyu.
Ekran kısmen çıktıysa kesin yaptırman lazım benim telefoncu 850 demisti komple ekran değişimine seni bilmem de biraz daha aç konuyu.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.183 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 Fallegan dedi: Hangi marka olduğunu yazarsanız daha rahat yanıt verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Samsung demiş ya hocam.
Fallegan dedi: Hangi marka olduğunu yazarsanız daha rahat yanıt verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Samsung demiş ya hocam.
Cesuradam44 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #8 Samsung A20s ekran içnde alttaki bant çıkmamış bataryada falan da şişme yok şarja takınca ses geliyor telefon çalışıyor ama ekran yok.
Samsung A20s ekran içnde alttaki bant çıkmamış bataryada falan da şişme yok şarja takınca ses geliyor telefon çalışıyor ama ekran yok.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 838 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #9 Cesuradam44 dedi: Samsung A20s ekran içnde alttaki bant çıkmamış bataryada falan da şişme yok şarja takınca ses geliyor telefon çalışıyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Ekran yoksa iç ekran kırık olablir veya farklı bir sıkıntıda olabilir büyük ihtimal ile yeni ekran taktırman gerekecek.
Cesuradam44 dedi: Samsung A20s ekran içnde alttaki bant çıkmamış bataryada falan da şişme yok şarja takınca ses geliyor telefon çalışıyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Ekran yoksa iç ekran kırık olablir veya farklı bir sıkıntıda olabilir büyük ihtimal ile yeni ekran taktırman gerekecek.
Cesuradam44 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #10 Peki içerisindeki uygulamalara erişmemin bir yolu var mı?