Telefon yerine kullanılabilecek akıllı saat önerisi

Efe1111

Yoctopat
Daha fazla  
Telefon yerine akıllı saat almak istiyorum ama kesinlikle telefondan Full bağımsız olacak. Ayrıca kamerası (2MP olsa da olur) olacak birçok uygulamayı açacak kulaklıkla kullanılıp arama falan da yapılabilecek olması lazım. Ayrıca kasmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

Henüz böyle bir şey bulunmadı, ancak arkadaşımda Apple'ın akıllı saatinden vardı ve ondan gördüğüm kadarıyla konuşarak mesaj yazma gibi özellikleri var.
Not: Apple'ın akıllı saati telefonla entegre olmalı.

Bu dedikleriniz şimdilik bilim kurgu filmlerinde oluyor. Kriterlerinize en çok yaklaşan ürün Apple Watch ama onun da yine iPhone’la eşleşmiş olması gerekiyor ve kamerası yok.

Son düzenleme:
Ben buldum allpp Max diye bir saat dediklerimin fazlasını karşılıyor yine de yorumlarınız için teşekkür ederim bakmak isterseniz allpp Max ismi.

Kamerası ve telefondan bağımsız bir arama yöntemi olmasa da Galaxy Watch 4 önerebilirim. Saat üzerinden görüşme yapabiliyor, telefondan bağımsız olarak kablosuz kulaklığınızı bağlayıp saate yüklediğiniz müzikleri dinleyebiliyorsunuz. Kasma veya donma saatte oyun yüklü olmasına rağmen daha yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…