Telefon yerine kullanılacak akıllı saat önerisi

Yusuf13579

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, okulda veya telefonumun yanımda olmadığı zaman telefon kullanmadan arama yapabileceğim, mesaj gönderebilecegim bir akıllı saat arıyorum yani kısacası telefon gibi bir akıllı saat arıyorum. 2. el de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de classic modelini atmışsınız. Galaxy Watch saatlerin Türkiye'de satılan versiyonunda e-SIM özelliği yok.

Hocam troll müsünüz? Onun için iPhone X modelinden üst model telefon gerekiyor. Arkadaş telefon yok demiş.

Huawei Watch 3 (GT olan değil) bakabilirsiniz bütçeniz varsa Watch 4 veya Watch 3 Pro bakabilirsiniz.

Hocam troll müsünüz? Onun için iPhone X modelinden üst model telefon gerekiyor. Arkadaş telefon yok demiş.

Huawei Watch 3 (GT olan değil) bakabilirsiniz bütçeniz varsa Watch 4 veya Watch 3 Pro bakabilirsiniz.

Eyvallah hocam.

Hocam sa yeniden bir şey soracağım bizimkiler TCL MT40 family Watch iyi mi işimi görür mu?

Son düzenleme:
Çocuğun yaşına göre değişir. Bahsettiğiniz çocuk 7.sınıftan daha alt bir sınıfa gidiyorsa alınabilir. Ama ondan daha büyükse komik durur.

Çocuğun yaşına göre değişir. Bahsettiğiniz çocuk 7.sınıftan daha alt bir sınıfa gidiyorsa alınabilir. Ama ondan daha büyükse komik durur.

Kuzenime arıyorlar 8. sınıf ailesi telefon kullanmasını istemiyor bağımlılığı olduğu için 3500TL'ye almışlar galiba iade etmicekler işlerine yarar mı bana soruyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…