XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #11 0XYG3N dedi: https://www.hepsiburada.com/jaxel-nokia-jaxel-yuksek-batarya-gucune-sahip-2500-mah-tuslu-cep-telefonu-metalik-silinmez-tuslu-p-HBCV000055QZO0?magaza=MSG%20TEKNOLOJ%C4%B0 Genişletmek için tıkla... Bold Pilot dedi: Tuşlu telefona geçerek. Genişletmek için tıkla... Connor The Android dedi: Telefonda bağımlı olduğun uygulamaları sil. Bu oyun da olabilir, Reddit Instagram gibi sosyal medya da olabilir. Genişletmek için tıkla... iUgur dedi: Telefonundaki oyunları, sosyal medya uygulamalarını, her ne kullanıyorsan kaldır. Sonra kendine bir süre belirle, o aralıklarla ders çalış. Genişletmek için tıkla... rexashi dedi: Eğer bu derecede bağımlıysanız tuşluya geçmek en iyisi. Eğer geçmem diyorsanız telefonu ebeveynlerinizden birine verin. Genişletmek için tıkla... ozluceprensi dedi: Telefonunu anne babana ver ders çalışırken ya da iraden kuvvetli ise 3310'a geç. Genişletmek için tıkla... Hocalarım tuşlu telefona geçmek bana da mantıklı geliyor ama telefon üzerinde birkaç ders videosu izliyorum. Onun haricinde birkaç önemli belge var ondan vesileyle geçemiyorum.
0XYG3N dedi: https://www.hepsiburada.com/jaxel-nokia-jaxel-yuksek-batarya-gucune-sahip-2500-mah-tuslu-cep-telefonu-metalik-silinmez-tuslu-p-HBCV000055QZO0?magaza=MSG%20TEKNOLOJ%C4%B0 Genişletmek için tıkla... Bold Pilot dedi: Tuşlu telefona geçerek. Genişletmek için tıkla... Connor The Android dedi: Telefonda bağımlı olduğun uygulamaları sil. Bu oyun da olabilir, Reddit Instagram gibi sosyal medya da olabilir. Genişletmek için tıkla... iUgur dedi: Telefonundaki oyunları, sosyal medya uygulamalarını, her ne kullanıyorsan kaldır. Sonra kendine bir süre belirle, o aralıklarla ders çalış. Genişletmek için tıkla... rexashi dedi: Eğer bu derecede bağımlıysanız tuşluya geçmek en iyisi. Eğer geçmem diyorsanız telefonu ebeveynlerinizden birine verin. Genişletmek için tıkla... ozluceprensi dedi: Telefonunu anne babana ver ders çalışırken ya da iraden kuvvetli ise 3310'a geç. Genişletmek için tıkla... Hocalarım tuşlu telefona geçmek bana da mantıklı geliyor ama telefon üzerinde birkaç ders videosu izliyorum. Onun haricinde birkaç önemli belge var ondan vesileyle geçemiyorum.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 25 Aralık 2023 #12 Bence işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bence işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 25 Aralık 2023 #13 karul dedi: Bence işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cidden güzel bir video.
karul dedi: Bence işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cidden güzel bir video.