kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #21 umutcan@home dedi: Benim de, Vodafone'un yolluyor olma ihtimali var. Bugün 542'yi arayıp sorarım durumu. Genişletmek için tıkla... Sanırım bende aramalıyım.
umutcan@home dedi: Benim de, Vodafone'un yolluyor olma ihtimali var. Bugün 542'yi arayıp sorarım durumu. Genişletmek için tıkla... Sanırım bende aramalıyım.
umutcan@home Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 361 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #22 kerim16 dedi: Sanırım bende aramalıyım. Genişletmek için tıkla... Deneyin, belirli numaralara pilot deneme yapıyor olabilirler. Eğer öyle bir durum söz konusuysa kendinizi çıkartabilirsiniz.
kerim16 dedi: Sanırım bende aramalıyım. Genişletmek için tıkla... Deneyin, belirli numaralara pilot deneme yapıyor olabilirler. Eğer öyle bir durum söz konusuysa kendinizi çıkartabilirsiniz.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #23 Bir ara bana da gelmişti bir de yeni uyandım telefonu fırlatmıştım korkudan çıldırmıştım.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #24 DJ Dikkatt dedi: Bir ara bana da gelmişti bir de yeni uyandım telefonu fırlatmıştım korkudan çıldırmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben müzik dinliyodum bi anda çalınca aşırı korktum.
DJ Dikkatt dedi: Bir ara bana da gelmişti bir de yeni uyandım telefonu fırlatmıştım korkudan çıldırmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben müzik dinliyodum bi anda çalınca aşırı korktum.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #25 kerim16 dedi: Ben müzik dinliyordum bir anda çalınca aşırı korktum. Genişletmek için tıkla... Bir daha öyle bir şey olsun afaf ofisini basacağım.
kerim16 dedi: Ben müzik dinliyordum bir anda çalınca aşırı korktum. Genişletmek için tıkla... Bir daha öyle bir şey olsun afaf ofisini basacağım.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #26 DJ Dikkatt dedi: Bir daha öyle bir şey olsun afaf ofisini basacağım. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle önemli bir özelliği Evde Kal diye kullanmaları çok saçma. Ah Türkiyem ah. Bu özelliği nasıl kapatabilirim. Mesajlaşma uygulaması ile olmuyor.
DJ Dikkatt dedi: Bir daha öyle bir şey olsun afaf ofisini basacağım. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle önemli bir özelliği Evde Kal diye kullanmaları çok saçma. Ah Türkiyem ah. Bu özelliği nasıl kapatabilirim. Mesajlaşma uygulaması ile olmuyor.
umutcan@home Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 361 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #27 kerim16 dedi: Cidden böyle önemli bir özelliği Evde Kal diye kullanmaları çok saçma. Ah Türkiyem ah. Genişletmek için tıkla... Test dışında gönderme ihtimalleri yok. Ama anlamadığım neden direkt olarak test olduğu yazmıyor?
kerim16 dedi: Cidden böyle önemli bir özelliği Evde Kal diye kullanmaları çok saçma. Ah Türkiyem ah. Genişletmek için tıkla... Test dışında gönderme ihtimalleri yok. Ama anlamadığım neden direkt olarak test olduğu yazmıyor?
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #28 umutcan@home dedi: Test dışında gönderme ihtimalleri yok. Ama anlamadığım neden direkt olarak test olduğu yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle telefonunuzla alakalı bende deneme diye yazıyor.
umutcan@home dedi: Test dışında gönderme ihtimalleri yok. Ama anlamadığım neden direkt olarak test olduğu yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Büyük bir ihtimalle telefonunuzla alakalı bende deneme diye yazıyor.
umutcan@home Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 361 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #29 kerim16 dedi: Büyük bir ihtimalle telefonunuzla alakalı bende deneme diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de yazıyor ama gönderilen mesajın içeriğinde yazmıyor. Üstelik aylık test diye geçip 3 gün arayla iki tane mesaj yollamaları daha garip
kerim16 dedi: Büyük bir ihtimalle telefonunuzla alakalı bende deneme diye yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de yazıyor ama gönderilen mesajın içeriğinde yazmıyor. Üstelik aylık test diye geçip 3 gün arayla iki tane mesaj yollamaları daha garip
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #30 umutcan@home dedi: Bende de yazıyor ama gönderilen mesajın içeriğinde yazmıyor. Üstelik aylık test diye geçip 3 gün arayla iki tane mesaj yollamaları daha garip. Genişletmek için tıkla... Valla bu gidişle Biden Nükleer bomba atınca ciddiye almayacağız bu mesajları.
umutcan@home dedi: Bende de yazıyor ama gönderilen mesajın içeriğinde yazmıyor. Üstelik aylık test diye geçip 3 gün arayla iki tane mesaj yollamaları daha garip. Genişletmek için tıkla... Valla bu gidişle Biden Nükleer bomba atınca ciddiye almayacağız bu mesajları.