Telefona bağlı Gmail nasıl kurtarılır?

kaanjoa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 | Gainward Ghost 3060 12G | Corsair 16G 3.2 mhz |
| GIGABYTE AORUS ATC800 | SAMSUNG 980 M2 1TB | Gigabyte B450M S2H |
| Corsair CV550 PSU | steelseries prime mous | Gigabyte G24F 2 |
Telefonum brick olmasından dolayı 3-4 ay önceki değiṣtirdiğim Google ṣifreme ulaṣamıyorum. Telefona doğrulama yolluyor. Kaldı ki ṣifremi unuttum tek çare kod istiyor. Baṣka yöntemi mevcut mu? Değiṣtirmeden önceki ṣifremi giriyorum yine kod istiyor. Herhangi bir mail yollayabilir miyiz kanıtlamak için?

Telefonum brick olmasından dolayı 3-4 ay önceki değiṣtirdiğim Google ṣifreme ulaṣamıyorum. Telefona doğrulama yolluyor. Kaldı ki ṣifremi unuttum tek çare kod istiyor. Baṣka yöntemi mevcut mu? Değiṣtirmeden önceki ṣifremi giriyorum yine kod istiyor. Herhangi bir mail yollayabilir miyiz kanıtlamak için?
Google hesaba bağlı yedek eposta ve yedek telefon numarası yoksa imkansız gibi birşey

Bunun bir yolunu bulmuştum ben sanırım google webden yapmıştım google webe yönlendirecek sonra şifre resetleme olucak onu basına yeni şifreni yazmanı isteyecek bende bilmeden gmaili silmiştim bu yolla yeniden hesapları geri getirdim

Bunun bir yolunu bulmuştum ben sanırım google webden yapmıştım google webe yönlendirecek sonra şifre resetleme olucak onu basına yeni şifreni yazmanı isteyecek bende bilmeden gmaili silmiştim bu yolla yeniden hesapları geri getirdim
Ayrıntı var mı hocam pc mi lazım?

Hocam mesela sonda olmadı diye google linkte recovery diye link bırakıyor ya ordan girip şifreyi sıfırlıyacaksın ben öyle yapmıştım şimdide denerim öyleyse size screen shot yollarım
Teṣekkür ederim hocam.

Başka bir cihazdan girmişsen daha önce ancak o şekilde olabilir benim de eskiden kalma çok Gmail var o numaralar kapandığı için ulaşım sağlayamıyorum mailime.

Başka bir cihazdan girmişsen daha önce ancak o şekilde olabilir benim de eskiden kalma çok Gmail var o numaralar kapandığı için ulaşım sağlayamıyorum mailime.
Pc formatlı formatlı haliyle hiç denemedim o cihazda mevcuttu?

Bu arada hocam sizin hesapta iki aşamalı doğrulama açıkmıydı?
Yok hocam.

PC formatlı formatlı haliyle hiç denemedim o cihazda mevcuttu?

Yok hocam.

Şansınız yok hocam o zaman. Geçmiş olsun Google desteğe mesaj atsan dahi zaten bu zamana kadar böyle bir şey yaptıklarını görmedim. Ha son olarak bruteforce gibi toullar var şifre kırma yöntemi ama sizi çok aşırı uğraştırır binlerce harf sayi vs deniyor bilgisayar hizinada bağlı yani o yüzden uğraşmaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı