barancan5634 Hectopat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 173 Çözümler 1 28 Haziran 2020 #11 EmreNoir dedi: Maalesef çünkü yine açmaya çalışınca android yazısı çıktı şarjın bitmesini bekledim bitince sarj ettim az sonra ROM atcam pcden o yüzden bir daha 2-3 saat şarj bitmesini bekleyemem Genişletmek için tıkla... Telefonun stock yazılımı ölmüş sen bunu formatla düzeltemezsin ki zaten ROM şart.
EmreNoir dedi: Maalesef çünkü yine açmaya çalışınca android yazısı çıktı şarjın bitmesini bekledim bitince sarj ettim az sonra ROM atcam pcden o yüzden bir daha 2-3 saat şarj bitmesini bekleyemem Genişletmek için tıkla... Telefonun stock yazılımı ölmüş sen bunu formatla düzeltemezsin ki zaten ROM şart.
EmreNoir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 209 28 Haziran 2020 #12 Tamam ben ROM atarim eyvallah reis herkese
D DorukEfex Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #13 barancan5634 dedi: Odin ile yazılım atma videolarına bakın.Bulursam rom linkini atarım birazdan. Vodafone Smart 6 Ultra Rom Dosyası. Genişletmek için tıkla... baran tecno pova neo LE6h rom dosyası varmı ben bulamadım da
barancan5634 dedi: Odin ile yazılım atma videolarına bakın.Bulursam rom linkini atarım birazdan. Vodafone Smart 6 Ultra Rom Dosyası. Genişletmek için tıkla... baran tecno pova neo LE6h rom dosyası varmı ben bulamadım da