Telefona dokunmadan ekranı nasıl yansıtılabilir?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, telefonun ekranı çalışmıyor ama dokunmatik, ses, titreşim vs. her şey var sadece ekran yok... Ekran kartı yanmış olabilir diye tahmin ediyorum.
Böyle bir sorun olduğundan dolayı ekranı başka bir yere yansıtıp en azından bazı bilgilerimi, programlarımı kurtarmak istiyorum. Telefoncu bulana kadar idare edeceğim. Bunu nasıl yapabilirim kablolu ya da kablosuz? Direkt kablo ile bilgisayara bağlayıp ekranı yansıtabilir miyim? Bu arada görmeden Google Asistan'a erişebiliyorum. (Sorunun detaylı açıklaması)

Son düzenleme:
Öncesinde telefonunda geliştirici seçeneklerini ve USB hata ayıklama gibi özellikleri açtıysan adb ile erişebilirsin.

Öncesinde telefonunda geliştirici seçeneklerini ve USB hata ayıklama gibi özellikleri açtıysan ADB ile erişebilirsin.

Arkadaşın dediği gibi telefonunuzun girişe uygun bir USB çok yardımcı olacaktır. Bozuk telefonda yapabilir misiniz bilmiyorum ama bilgileri görmek için ise yansıtma özelliği ile televizyon vs bir yere ekranınızı yansıtabilirsiniz.

TV ya da Bilgisayar hangisi olursa. Whatsapp'ı yedeklerim vs. vs.

Öncesinde telefonunda geliştirici seçeneklerini ve USB hata ayıklama gibi özellikleri açtıysan adb ile erişebilirsin.
ADB nedir hocam? Açık mı bilmiyorum ama denemeye çalışrıım.

ADB nedir hocam? Açık mı bilmiyorum ama denemeye çalışrıım.
Buyrun hocam arkadaş rehber yapmış:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…