RecepReis Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2015 #1 Evet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi android telefonumuza upgrade yapabilir miyiz? Belki güleceksiniz ama merak ettim de örneğin işlemcisini değiştirmek veya ramini 1 gb'dan 2 gb takma gibi bir imkanımız var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2015
Evet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi android telefonumuza upgrade yapabilir miyiz? Belki güleceksiniz ama merak ettim de örneğin işlemcisini değiştirmek veya ramini 1 gb'dan 2 gb takma gibi bir imkanımız var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Ozzturk Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 324 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2015 #2 Böyle bir olayı hiçbir telefonun destekleyeceğini zannetmiyorum. Belki özel üretim bir şeyler olabilirse belki ama onlarda piyasada satılmaz.
Böyle bir olayı hiçbir telefonun destekleyeceğini zannetmiyorum. Belki özel üretim bir şeyler olabilirse belki ama onlarda piyasada satılmaz.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2015 #3 Su an icin mumkun degil. Google in project aura isimli bir telefon tasarladigi biliniyor ancak o piyasaya cikana kadar boyle bir sey mumkun degil
Su an icin mumkun degil. Google in project aura isimli bir telefon tasarladigi biliniyor ancak o piyasaya cikana kadar boyle bir sey mumkun degil
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 30 Aralık 2015 #4 Böyle bir şey şu an için mümkün değil. İşlemciler anakarta lehimlenmiş olarak geliyor.
RecepReis Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 117 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #5 Merak ediyordum da öğrenmiş oldum çok teşekkürler. İyi günler.