Ailenin izni varsa belki olabilir ama onun dışında yasal değil ve bence bunun gibi katı kurallar çok saçma insana zorla bir şey yasaklayınca onu yapmak için daha çok uğraşıyor.
Ailenin izni varsa belki olabilir ama onun dışında yasal değil ve bence bunun gibi katı kurallar çok saçma insana zorla bir şey yasaklayınca onu yapmak için daha çok uğraşıyor.
Hocam alınmasına zaten bende karşıyım sadece eğer ailenin izni varsa yasal olma ihtimali olabilir dedim zaten ailenin izni yoksa direk CİMER'e şikayet edilmeli bence.
Hocam alınmasına zaten bende karşıyım sadece eğer ailenin izni varsa yasal olma ihtimali olabilir dedim zaten ailenin izni yoksa direk CİMER'e şikayet edilmeli bence.
Ailenin izni olsa bile o telefonun ona geri verilmeyip kaçırılmayacağının veya bunun değiş tokuş için bireysel amaçla kullanılmayacağının bir güvencesi yok diğer veliler ile görüşülüp aynı şeyin onlara da yapılıp yapılmadığı öğrenilmeli. Art niyet önemli burada benim de ortaokulda sınıf annesi vardı o bu şu için para topluyordu herkesten ondan sonra bütün paraları topladı kaçtı gitti