5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 23 Mayıs 2022 #11 0xiYGeN dedi: Ondan sonra bir de sadece Samsung yazısı görüyorum ve telefon açılıyor sadece başka bir şey gerçekleşmiyor önceden de olduğu gibi Genişletmek için tıkla... Hocam acilmiyorsa download mode'a sokmayi deneyin. Acilirken Note 10 ekrani geldikten sonra ses acma ve kapamaya basili tutun.
0xiYGeN dedi: Ondan sonra bir de sadece Samsung yazısı görüyorum ve telefon açılıyor sadece başka bir şey gerçekleşmiyor önceden de olduğu gibi Genişletmek için tıkla... Hocam acilmiyorsa download mode'a sokmayi deneyin. Acilirken Note 10 ekrani geldikten sonra ses acma ve kapamaya basili tutun.
0xiYGeN Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #12 509918 dedi: Hocam acilmiyorsa download Mode'a sokmayi deneyin. Acilirken Note 10 ekrani geldikten sonra ses acma ve kapamaya basili tutun. Genişletmek için tıkla... O da olmadı ben mi yapamıyorum ben mi beceriksizim de olmuyor yoksa böyle olmama imkanı var mı gerçekten?
509918 dedi: Hocam acilmiyorsa download Mode'a sokmayi deneyin. Acilirken Note 10 ekrani geldikten sonra ses acma ve kapamaya basili tutun. Genişletmek için tıkla... O da olmadı ben mi yapamıyorum ben mi beceriksizim de olmuyor yoksa böyle olmama imkanı var mı gerçekten?
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 23 Mayıs 2022 #13 0xiYGeN dedi: O da olmadı ben mi yapamıyorum ben mi beceriksizim de olmuyor yoksa böyle olmama imkanı var mı gerçekten? Genişletmek için tıkla... Var. Android SDK kurun. Kurunca haber verin.
0xiYGeN dedi: O da olmadı ben mi yapamıyorum ben mi beceriksizim de olmuyor yoksa böyle olmama imkanı var mı gerçekten? Genişletmek için tıkla... Var. Android SDK kurun. Kurunca haber verin.
0xiYGeN Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2022 #14 509918 dedi: Var. Android SDK kurun. Kurunca haber verin. Genişletmek için tıkla... Kurdum şimdi.