raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #11 260112 dedi: İstesenizde yapamazsınız. Menüde öyle ayarlar yok. Genişletmek için tıkla... Bir kişi riskli iş sonradan telefon açılmayada bilir demişti doğru mu?
260112 dedi: İstesenizde yapamazsınız. Menüde öyle ayarlar yok. Genişletmek için tıkla... Bir kişi riskli iş sonradan telefon açılmayada bilir demişti doğru mu?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ekim 2023 #12 Fallegan dedi: Çok zor bir şey değil. İstersen model yaz tuşlarını neye basacağını söyleriz. Çok fazla seçenek yok zaten. Menüde yapabileceği en kötü şey hard reset zaten Genişletmek için tıkla... Harbiden maksimum yapabileceği şey hard reset.
Fallegan dedi: Çok zor bir şey değil. İstersen model yaz tuşlarını neye basacağını söyleriz. Çok fazla seçenek yok zaten. Menüde yapabileceği en kötü şey hard reset zaten Genişletmek için tıkla... Harbiden maksimum yapabileceği şey hard reset.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #13 The World Is Yours dedi: Hard reset eğer giren virüs sağlamsa işe yaramaz. Sonuçta işletim sistemini yeniden sıfırdan kurmuyor hard reset. Genişletmek için tıkla... Ben direk garanti kurtulmak istiyorum.
The World Is Yours dedi: Hard reset eğer giren virüs sağlamsa işe yaramaz. Sonuçta işletim sistemini yeniden sıfırdan kurmuyor hard reset. Genişletmek için tıkla... Ben direk garanti kurtulmak istiyorum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ekim 2023 #14 raxemüller dedi: Bir kişi riskli iş sonradan telefon açılmayadabilir demişti doğru mu? Genişletmek için tıkla... Telefon %50 şarj üzerinde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. Diyen kişi telefoncu olabilir mi?
raxemüller dedi: Bir kişi riskli iş sonradan telefon açılmayadabilir demişti doğru mu? Genişletmek için tıkla... Telefon %50 şarj üzerinde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. Diyen kişi telefoncu olabilir mi?
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #15 Fallegan dedi: Çok zor bir şey değil. İstersen model yaz tuşlarını neye basacağını söyleriz. Çok fazla seçenek yok zaten. Menüde yapabileceği en kötü şey hard reset zaten Genişletmek için tıkla... Galaxy samsung j8 260112 dedi: Telefon %50 şarj üzerinde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. Diyen kişi telefoncu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Forumda dendi öyle birşey.
Fallegan dedi: Çok zor bir şey değil. İstersen model yaz tuşlarını neye basacağını söyleriz. Çok fazla seçenek yok zaten. Menüde yapabileceği en kötü şey hard reset zaten Genişletmek için tıkla... Galaxy samsung j8 260112 dedi: Telefon %50 şarj üzerinde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. Diyen kişi telefoncu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Forumda dendi öyle birşey.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ekim 2023 #16 The World Is Yours dedi: Hard reset eğer giren virüs sağlamsa işe yaramaz. Sonuçta işletim sistemini yeniden sıfırdan kurmuyor hard reset. Genişletmek için tıkla... O kadar sağlam virüsler özel kodlar gerektirir. Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.
The World Is Yours dedi: Hard reset eğer giren virüs sağlamsa işe yaramaz. Sonuçta işletim sistemini yeniden sıfırdan kurmuyor hard reset. Genişletmek için tıkla... O kadar sağlam virüsler özel kodlar gerektirir. Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 11 Ekim 2023 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan adım adım yapabilirsin. Şarjının %50 üstü olmasına dikkat et.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan adım adım yapabilirsin. Şarjının %50 üstü olmasına dikkat et.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #18 260112 dedi: O kadar sağlam virüsler özel kodlar gerektirir. Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir apk dosyasından oyun dosyasından bulaşan trojan o kadar riskli değildir heralde belki av ile bile silinmiştir ama garanti istiyorum.
260112 dedi: O kadar sağlam virüsler özel kodlar gerektirir. Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir apk dosyasından oyun dosyasından bulaşan trojan o kadar riskli değildir heralde belki av ile bile silinmiştir ama garanti istiyorum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ekim 2023 #19 raxemüller dedi: Galaxy Samsung J8. Forumda dendi öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Forumda bilgisi olmayan da yazıyor maalesef. Bir sıkıntı olmaz. raxemüller dedi: Bir APK dosyasından oyun dosyasından bulaşan trojan o kadar riskli değildir herhalde belki av ile bile silinmiştir ama garanti istiyorum. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan ucube avler bile siliyor onları. Yine de siz hard reset atın.
raxemüller dedi: Galaxy Samsung J8. Forumda dendi öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Forumda bilgisi olmayan da yazıyor maalesef. Bir sıkıntı olmaz. raxemüller dedi: Bir APK dosyasından oyun dosyasından bulaşan trojan o kadar riskli değildir herhalde belki av ile bile silinmiştir ama garanti istiyorum. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan ucube avler bile siliyor onları. Yine de siz hard reset atın.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #20 260112 dedi: Forumda bilgisi olmayan da yazıyor maalesef. Bir sıkıntı olmaz. Saçma sapan ucube avler bile siliyor onları. Yine de siz hard reset atın. Genişletmek için tıkla... Hard resetten sonra kurulum bilgisayarlardaki gibi mi oluyor?Ve eski e postamı girersem hesaplarıma tekrar ulaşır mı?
260112 dedi: Forumda bilgisi olmayan da yazıyor maalesef. Bir sıkıntı olmaz. Saçma sapan ucube avler bile siliyor onları. Yine de siz hard reset atın. Genişletmek için tıkla... Hard resetten sonra kurulum bilgisayarlardaki gibi mi oluyor?Ve eski e postamı girersem hesaplarıma tekrar ulaşır mı?