Sedat Evren Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar telefonum Discovery2, gamepad markası Game Master,bu iki icat'dı nasıl bağlayacağım nasıl yapacağımı bilmiyorum,yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar telefonum Discovery2, gamepad markası Game Master,bu iki icat'dı nasıl bağlayacağım nasıl yapacağımı bilmiyorum,yardım ederseniz sevinirim.
Hawkyshun Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 132 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3.Sınıf Öğrencisi 9 Nisan 2015 #2 Telefonun usb girişine uygun OTG kabloyla halledebilirsin.
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #3 Her hangi bir OGT kablosu alıp bağlayabilirsiniz.
Sedat Evren Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #4 Silinen üye dedi: Her hangi bir OGT kablosu alıp bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hawkyshun dedi: Telefonun usb girişine uygun OTG kabloyla halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Otg kablosu aldım yanlız oyunlardaki tuşlar uymuyor.
Silinen üye dedi: Her hangi bir OGT kablosu alıp bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hawkyshun dedi: Telefonun usb girişine uygun OTG kabloyla halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Otg kablosu aldım yanlız oyunlardaki tuşlar uymuyor.
Hawkyshun Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 132 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3.Sınıf Öğrencisi 10 Nisan 2015 #5 Her oyuna olmaz. Eğer cihazınız rootlu ise Sixaxsis Controller uygulaması ile her oyunda kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını anlatan Türkçe videolar var. Sixaxis Controller - Google Play'de Android Uygulamaları
Her oyuna olmaz. Eğer cihazınız rootlu ise Sixaxsis Controller uygulaması ile her oyunda kullanabilirsiniz. Nasıl yapıldığını anlatan Türkçe videolar var. Sixaxis Controller - Google Play'de Android Uygulamaları