Telefona gelen SMS nedir?

KEREMDEMR

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 1135g7
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar son senelerde okuldan dolayı bu teknoloji işlerine paralel kalamadim. İki gündür akşamları 11 civarlarında 10'a yakın uygulamadan yok guvenlik kodudur yok dogrulama kodudur mesaj geliyor. Ne olduğunu anlamadım. Herhangi bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Ona göre önlemini alayim. Teşekkür ederim.

Hesaplarınızı patlatmaya çalışıyor olabilirler. Mesajlar link içeriyor ve tıklayın şifreyi sıfırlayın falan yazıyorsa dolandırıcı/olta da olabilir.

Arkadaşlar son senelerde okuldan dolayı bu teknoloji işlerine paralel kalamadim. İki gündür akşamları 11 civarlarında 10'a yakın uygulamadan yok guvenlik kodudur yok dogrulama kodudur mesaj geliyor. Ne olduğunu anlamadım. Herhangi bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Ona göre önlemini alayim. Teşekkür ederim.

Numaran ile hesap açmaya çalışıyorlardır.

Endişelenmenize gerek yok SMS bomber yiyorsunuz 3-5 tane panelci ergenin yaptığı iş sizi rahatsız etmek dışında hiçbir zararı yok mesajlar uygulamasının bildirimlerini kapatıp bitmesini bekleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı