Lunael Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Telefonuma Jailbreak atsam hattımı kullanmaya devam edebilir miyim ve telefonda eksilen bir özellik olur mu?
Telefonuma Jailbreak atsam hattımı kullanmaya devam edebilir miyim ve telefonda eksilen bir özellik olur mu?
Çözüm Hank J Wimbleton 18 Kasım 2022 Lunael dedi: Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam?
Lunael dedi: Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam?
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Kasım 2022 #2 Lunael dedi: Telefonuma Jailbreak atsam hattımı kullanmaya devam edebilir miyim ve telefonda eksilen bir özellik olur mu? Genişletmek için tıkla... Telefon garanti kapsamında ise Jailbreak attıktan sonra garanti kapsamından çıkar. Artı 0 Eksi
Lunael dedi: Telefonuma Jailbreak atsam hattımı kullanmaya devam edebilir miyim ve telefonda eksilen bir özellik olur mu? Genişletmek için tıkla... Telefon garanti kapsamında ise Jailbreak attıktan sonra garanti kapsamından çıkar.
KS KS Lunael Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Hank J Wimbleton dedi: Telefon garanti kapsamında ise Jailbreak attıktan sonra garanti kapsamından çıkar. Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi? Artı 0 Eksi
Hank J Wimbleton dedi: Telefon garanti kapsamında ise Jailbreak attıktan sonra garanti kapsamından çıkar. Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi?
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Kasım 2022 #4 Lunael dedi: Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Lunael dedi: Garanti kapsamında değil ama Jailbreak atılırsa şebeke kullanımı gider mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam?
KS KS Lunael Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #5 Hank J Wimbleton dedi: Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam çözdünüz, teşekkür ederim yardımınız için. Artı 0 Eksi
Hank J Wimbleton dedi: Şebeke kullanımından kastınız arama yapmak ve mesaj yollamak ise gitmez. @Lunael Sorununuzu çözebildim mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam çözdünüz, teşekkür ederim yardımınız için.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 18 Kasım 2022 #6 Lunael dedi: Evet hocam çözdünüz, teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam Artı 0 Eksi
Lunael dedi: Evet hocam çözdünüz, teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam
F Felinaproject Yoctopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ocak 2024 #7 iPhone 8 Plus cihazıma JB sonrası bypass yaptım şebeke gitti yardımcı olabilecek var mı düzeltemiyorum. Artı 0 Eksi
iPhone 8 Plus cihazıma JB sonrası bypass yaptım şebeke gitti yardımcı olabilecek var mı düzeltemiyorum.