Telefona klavye vb. bağlamak

MiracHolmes

Picopat
Daha fazla  
Selam dostlar, internette görümde bazı insanlar telefonlarına USB çoklayıcı alıp klavye mouse falan bağlıyorlar. Benim telefon Apple acaba o tarz bir çoklayıcı alıp dönüştürücü ile telefonuma takıp klavye mouse falan bağlasam PUBG, Minecraft oynayabilir miyim? Ben klavye mouse bağlayıp MC oynayan görmüştüm hatta sorunum dönüştürücüde. Sıkıntı yaratır mı?

Selam dostlar, internette görümde bazı insanlar telefonlarına USB çoklayıcı alıp klavye mouse falan bağlıyorlar. Benim telefon Apple acaba o tarz bir çoklayıcı alıp dönüştürücü ile telefonuma takıp klavye mouse falan bağlasam PUBG, Minecraft oynayabilir miyim? Ben klavye mouse bağlayıp MC oynayan görmüştüm hatta sorunum dönüştürücüde. Sıkıntı yaratır mı?
Sağlıklı çalışmaz, misal oyunda sağa sola dönmek için fareyi hareket ettirmeniz işe yaramaz anca imleç oynar ekranda, yine dokunmatikte olduğu gibi mouse ile ekrana basılı tutarak döndürmeniz gerekir, ateş etmek için mouse imlecini ateş butonunun üstüne getirip tıklamanız gerekir. Belki bu durumu düzelten başka programlar vardır, orasını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı