HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.875 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Telefona Floyd V7 attım. Amacım frekansları yukarıda tutmak değil. OC yapmak. Nasıl yapabilirim bunu?
Telefona Floyd V7 attım. Amacım frekansları yukarıda tutmak değil. OC yapmak. Nasıl yapabilirim bunu?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Ekim 2024 #2 HUNTEx dedi: Telefona Floyd V7 attım. Amacım frekansları yukarıda tutmak değil. OC yapmak. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... şuna bakın hocam zamanında böyle yapmıştım.
HUNTEx dedi: Telefona Floyd V7 attım. Amacım frekansları yukarıda tutmak değil. OC yapmak. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... şuna bakın hocam zamanında böyle yapmıştım.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.875 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 VolantMito dedi: şuna bakın hocam zamanında böyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Üstte belirttim. Amacım Frekansları full yukarıda tutmak değil. Onun da üzerine çıkmak.
VolantMito dedi: şuna bakın hocam zamanında böyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Üstte belirttim. Amacım Frekansları full yukarıda tutmak değil. Onun da üzerine çıkmak.
mcqueen1w3 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #4 Telefonunuz Rootlu olması gerekir.Androoster programı kullanarak çoğu donanımı iyileştirebilirsiniz.Zamanında bende kullandım. HUNTEx dedi: Üstte belirttim. Amacım Frekansları full yukarıda tutmak değil. Onun da üzerine çıkmak. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu telefonlar için imkansız.
Telefonunuz Rootlu olması gerekir.Androoster programı kullanarak çoğu donanımı iyileştirebilirsiniz.Zamanında bende kullandım. HUNTEx dedi: Üstte belirttim. Amacım Frekansları full yukarıda tutmak değil. Onun da üzerine çıkmak. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu telefonlar için imkansız.