Telefona nasıl root atılır?

SpaydirMEN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumu belli nedenlerden dolayı rootlamak istiyorum ama hangi uygulamayla yapacağımı veya hangisinin güvenli root yapacağını bilmiyorum. Bir bilginiz varsa çok sevinirim.

Adım adım anlatmışlar.

Bilgisayar üzerinden root edilmektedir. Telefonda root checker diye bir program var oradan bak telefonun roota uyumlu mu diye.

Telefon marka,model olmadan bir şey diyemem

Hocam bl kilidi açıksa TWRP flashlayın sonra Magisk'in sitesinden dosyayı indirin. APK'yı. ZIP olarak değiştirin telefona atın TWRP üzerinden flashlayıp telefonu formatlayın ve yeniden başlatın telefonunuz rootlanmış olacaktır.

Kingroot'un desteklediği telefonlardan galiba Kingroot indir. Root sekmesine gir, izinleri ver, 1-2 kere kapanabilir, yeniden açılınca tekrar dene olur.

@Xscape neden hocam?

Son düzenleme:
Kingroot'un desteklediği telefonlardan galiba Kingroot indir. Root sekmesine gir, izinleri ver, 1-2 kere kapanabilir, yeniden açılınca tekrar dene olur.
KingRoot kesinlikle kullanmayın, önermeyin. XDA tarafından reklam yazılımı ve kötü amaçlı yazılım olarak kabul edildi zamanında. ROOT işleminde her ne kadar eski cihazlar üzerinde başarılı olsa da, bu malware olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bilgi için sağolun hocam ben hep Kingroot kullanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…