U Uzunadam Yoctopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Telefonuma Odin'den root attım fakat root kontrolü yaptığımda rootsuz görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Telefonuma Odin'den root attım fakat root kontrolü yaptığımda rootsuz görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.042 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 16 Kasım 2024 #2 Magisk yamalı AP kullandın mı? Stock AP kullandıysan önce Magisk ile yamala daha sonra kur, kurulum sonrası Magisk üzerinden cihazın ek kurulumunu tamamla.
Magisk yamalı AP kullandın mı? Stock AP kullandıysan önce Magisk ile yamala daha sonra kur, kurulum sonrası Magisk üzerinden cihazın ek kurulumunu tamamla.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Kasım 2024 #3 Uzunadam dedi: Merhaba arkadaşlar. Telefonuma Odin'den root attım fakat root kontrolü yaptığımda rootsuz görünüyor. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir?
Uzunadam dedi: Merhaba arkadaşlar. Telefonuma Odin'den root attım fakat root kontrolü yaptığımda rootsuz görünüyor. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir?