F5 Adam Decapat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 91 26 Eylül 2021 #31 Günümüzde sizi oldukça memnun edecek bir telefon için 4000 ile 5000 TL bandında güzel cihazlar bulabilirsiniz
Günümüzde sizi oldukça memnun edecek bir telefon için 4000 ile 5000 TL bandında güzel cihazlar bulabilirsiniz
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.836 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Eylül 2021 #32 Elan Morin Tedronai dedi: Asla POCO önermem bu kullanıma orası kesin. Bütçenize göre sırası ile Oppo A73, Realme 7 veya Note 10s, Realme 8 Pro, Samsung A52, S20 FE SD 865 model öneririm. Sırası ile ucuzdan pahalıya yazdım. (2500-5400 TL arası) Genişletmek için tıkla... 5400'lük olan Android galiba. Bu fiyata Apple cihaz varken Android almak mantıklı mı sizce ?
Elan Morin Tedronai dedi: Asla POCO önermem bu kullanıma orası kesin. Bütçenize göre sırası ile Oppo A73, Realme 7 veya Note 10s, Realme 8 Pro, Samsung A52, S20 FE SD 865 model öneririm. Sırası ile ucuzdan pahalıya yazdım. (2500-5400 TL arası) Genişletmek için tıkla... 5400'lük olan Android galiba. Bu fiyata Apple cihaz varken Android almak mantıklı mı sizce ?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #33 Silinen üye dedi: 5400'lük olan Android galiba. Bu fiyata Apple cihaz varken Android almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran ve pil sebebiyle bana göre SE 2020 alınmaz, ağır sosyal medya kullanımı demişsiniz, pil olarak size yetmez büyük ihtimalle.
Silinen üye dedi: 5400'lük olan Android galiba. Bu fiyata Apple cihaz varken Android almak mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ekran ve pil sebebiyle bana göre SE 2020 alınmaz, ağır sosyal medya kullanımı demişsiniz, pil olarak size yetmez büyük ihtimalle.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.799 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Eylül 2021 #34 Zamanında Samsung Galaxy M20 telefon için 1750 TL almıştım. Şimdi en az 3000 TL lazım. Döviz arttığı için telefon fiyatları da arttı.
Zamanında Samsung Galaxy M20 telefon için 1750 TL almıştım. Şimdi en az 3000 TL lazım. Döviz arttığı için telefon fiyatları da arttı.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.836 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Eylül 2021 #35 Elan Morin Tedronai dedi: Ekran ve pil sebebiyle bana göre SE 2020 alınmaz, ağır sosyal medya kullanımı demişsiniz, pil olarak size yetmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Şarjı kaç saat gider tahminen?
Elan Morin Tedronai dedi: Ekran ve pil sebebiyle bana göre SE 2020 alınmaz, ağır sosyal medya kullanımı demişsiniz, pil olarak size yetmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Şarjı kaç saat gider tahminen?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #36 Silinen üye dedi: Şarjı kaç saat gider tahminen? Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağınıza bağlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolardan az çok fikir edinebilirsiniz.
Silinen üye dedi: Şarjı kaç saat gider tahminen? Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağınıza bağlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolardan az çok fikir edinebilirsiniz.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.836 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Eylül 2021 #37 Elan Morin Tedronai dedi: Nasıl kullanacağınıza bağlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolardan az çok fikir edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu cihazlara daha güçlü bir batarya takılmaz mı?
Elan Morin Tedronai dedi: Nasıl kullanacağınıza bağlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videolardan az çok fikir edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu cihazlara daha güçlü bir batarya takılmaz mı?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #38 Silinen üye dedi: Bu cihazlara daha güçlü bir batarya takılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yani geliştirme yapılabiliyor ama teknik servis yapmıyor, ne kadar sağlıklı tartışılır. Taş 40 parçaya yarılsa 300 mAh falan upgrade olur telefon ufacık zaten.
Silinen üye dedi: Bu cihazlara daha güçlü bir batarya takılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yani geliştirme yapılabiliyor ama teknik servis yapmıyor, ne kadar sağlıklı tartışılır. Taş 40 parçaya yarılsa 300 mAh falan upgrade olur telefon ufacık zaten.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.836 Makaleler 13 Çözümler 35 26 Eylül 2021 #39 Elan Morin Tedronai dedi: Yani geliştirme yapılabiliyor ama teknik servis yapmıyor, ne kadar sağlıklı tartışılır. Taş 40 parçaya yarılsa 300 mAh falan upgrade olur telefon ufacık zaten. Genişletmek için tıkla... Sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Elan Morin Tedronai dedi: Yani geliştirme yapılabiliyor ama teknik servis yapmıyor, ne kadar sağlıklı tartışılır. Taş 40 parçaya yarılsa 300 mAh falan upgrade olur telefon ufacık zaten. Genişletmek için tıkla... Sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 26 Eylül 2021 #40 Ben telefonla günde maksimum 2 saat geçiriyorum onunda yarısı YouTube'da zaten. Benim işimi 1500 liralık telefon fazlasıyla görüyor.
Ben telefonla günde maksimum 2 saat geçiriyorum onunda yarısı YouTube'da zaten. Benim işimi 1500 liralık telefon fazlasıyla görüyor.