Telefona OTG ve HDMI kablosu takarak bilgisayar gibi kullanmak

alkali

Picopat
Yer
Norveç dağı
Daha fazla  
Meslek
meb köleliği
Yakın zamanda deneyeceğim. İlk olarak bana mouse veya klavye bağlamak için OTG kablosu gerekli. Daha sonra yapılabilir mi tam emin olmadığım Type-C'den HDMI dönüştürücü varsa monitöre bağlayacağım. Type-C görüntü aktarabiliyor mu hiç emin değilim. Eğer biliyorsanız bilgilendirebilirsiniz beni. Bu şekilde belki de bilgisayar alma zorunluluğu belli bir şekilde yok olmuş olur. Xiaomi Mi Note 10 Lite 6 GB RAM 128 GB depolama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon modeli ne her telefonda olmuyor diye biliyorum modeli belirtirsen iyi olur.

Her telefonda MHL özelliği olmaz. Bu sebeple de HDMI ile görüntü alamayabilirsiniz.
Xiaomi genelde bu özelliği koymuyor. Play Store'dan MHL test programı indirip deneyin.

Her telefonda MHL özelliği olmaz. Bu sebeple de HDMI ile görüntü alamayabilirsiniz.

TV'ye Chromecast veya Miracast gibi uygulamalarla görüntüyü aktarabiliyorum. Ama gecikme süreli oluyor. Sizin bildiğiniz başka bir yöntem var mı peki? HDMI dışında farklı bir şekilde görüntüyü aktarabilmenin?
Xiaomi genelde bu özelliği koymuyor. Play Store'dan MHL test programı indirip deneyin.

Tamam teşekkürler şimdi deneyeceğim uygulamayı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle özür dilerim görmedim. Yukarıdaki videoda Xiaomi için anlatım var Chromecast alarak yapabilirsin.

Özür dilemenize gerek yok siz dedikten sonra belirttim. Video için sağ olun.

Xiaomi Type-C'den görüntü aktarımı koymuyor büyük ihtimalle maaliyetten kısmak için. O nedenle capture Card tarzı bir kablo almanız gerekir ama ücreti ne olur bilemem. Samsung cihazlarda hem HDMI over Type-C özelliği hem de ekrana bağladığınızda aktif olan Samsung masaüstü özelliği var bilgisayar gibi kullanılabiliyor.

Keşke Samsung alsaymışım. İkisi arasında kalmıştım M51 alacaktım. Exynos işlemcili olduğu için güvenemedim. Dediğiniz kabloya bakacağım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…