Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 30 Ağustos 2022 #1 Telefon GM8 GO. İşe gittiğimde kullanmak için aldım az. Kurcaladığımda kingroot dosyaları falan buldum. Nasıl anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
Telefon GM8 GO. İşe gittiğimde kullanmak için aldım az. Kurcaladığımda kingroot dosyaları falan buldum. Nasıl anlayacağım?
Çözüm Dümdüz 30 Ağustos 2022 Uygulamadan: Root Checker - Google Play'de Uygulamalar Root (superuser veya su) eriÅiminin doÄru Åekilde kurulduÄunu doÄrulayın! play.google.com
Uygulamadan: Root Checker - Google Play'de Uygulamalar Root (superuser veya su) eriÅiminin doÄru Åekilde kurulduÄunu doÄrulayın! play.google.com
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 30 Ağustos 2022 #2 Uygulamadan: Root Checker - Google Play'de Uygulamalar Root (superuser veya su) eriÅiminin doÄru Åekilde kurulduÄunu doÄrulayın! play.google.com Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamadan: Root Checker - Google Play'de Uygulamalar Root (superuser veya su) eriÅiminin doÄru Åekilde kurulduÄunu doÄrulayın! play.google.com
sdfser Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Müco bey dedi: Telefon GM8 GO. İşe gittiğimde kullanmak için aldım az. Kurcaladığımda kingroot dosyaları falan buldum. Nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Root checker programı ile. Artı 2 Eksi
Müco bey dedi: Telefon GM8 GO. İşe gittiğimde kullanmak için aldım az. Kurcaladığımda kingroot dosyaları falan buldum. Nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Root checker programı ile.