Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 Herkese merhaba, telefonuma stock ROM kuracağım ama şöyle bir sorum var eğer stock ROM atarsam imeim ya da garantisi gider mi? Teşekkürler.
Herkese merhaba, telefonuma stock ROM kuracağım ama şöyle bir sorum var eğer stock ROM atarsam imeim ya da garantisi gider mi? Teşekkürler.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 14 Ekim 2022 #2 Garantili cihaza IMEI işlemi uygulamadıysanız problem olmaz.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 Mert258 dedi: Garantili cihaza IMEI işlemi uygulamadıysanız problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam herhangi bir IMEI attırmadım kaçak değil yani stock ROM'larda IMEI gider mi çünkü kaçak olan telefonlarda genellikle başka IMEI kopyalıyorlarda ondan dolayı.
Mert258 dedi: Garantili cihaza IMEI işlemi uygulamadıysanız problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam herhangi bir IMEI attırmadım kaçak değil yani stock ROM'larda IMEI gider mi çünkü kaçak olan telefonlarda genellikle başka IMEI kopyalıyorlarda ondan dolayı.
LordOfTurk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 508 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 Yanlış bilgi Garantisi gider lakin IMEI konusunda bir şey diyemem ama gitmemesi lazım fakat dediğim gibi garantisi gider.
Garantisi gider lakin IMEI konusunda bir şey diyemem ama gitmemesi lazım fakat dediğim gibi garantisi gider.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #5 LordOfTurk dedi: Garantisi gider lakin IMEI konusunda bir şey diyemem ama gitmemesi lazım fakat dediğim gibi garantisi gider. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti önemli değil önemli olan IMEI.
LordOfTurk dedi: Garantisi gider lakin IMEI konusunda bir şey diyemem ama gitmemesi lazım fakat dediğim gibi garantisi gider. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti önemli değil önemli olan IMEI.
LordOfTurk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 508 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #6 Burakk235 dedi: Hocam garanti önemli değil önemli olan IMEI. Genişletmek için tıkla... Eğer telefon kaçak değilse ve sonranda IMEI basılmamışsa gitmez bildiğim kadarıyla.
Burakk235 dedi: Hocam garanti önemli değil önemli olan IMEI. Genişletmek için tıkla... Eğer telefon kaçak değilse ve sonranda IMEI basılmamışsa gitmez bildiğim kadarıyla.
Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #7 LordOfTurk dedi: Eğer telefon kaçak değilse ve sonranda IMEI basılmamışsa gitmez bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaçak değil.
LordOfTurk dedi: Eğer telefon kaçak değilse ve sonranda IMEI basılmamışsa gitmez bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaçak değil.
LordOfTurk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 508 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #8 Burakk235 dedi: Yok hocam kaçak değil. Genişletmek için tıkla... Telefoncu değilim ama eğer kaçak değilse gitmez yine de birkaç kişinin daha görüş yazmasını bekleyebilirsiniz.
Burakk235 dedi: Yok hocam kaçak değil. Genişletmek için tıkla... Telefoncu değilim ama eğer kaçak değilse gitmez yine de birkaç kişinin daha görüş yazmasını bekleyebilirsiniz.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 14 Ekim 2022 #9 Gitmez, sürekli ROM değistiriyorum.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 16 Ekim 2022 #10 Burakk235 dedi: Herkese merhaba, telefonuma stock ROM kuracağım ama şöyle bir sorum var eğer stock ROM atarsam imeim ya da garantisi gider mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Risk var ben root attığımda İMEİ uçmuştu stock rom(orjinal rom) ile çözdüm. NOT: Telefon orjinal.
Burakk235 dedi: Herkese merhaba, telefonuma stock ROM kuracağım ama şöyle bir sorum var eğer stock ROM atarsam imeim ya da garantisi gider mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Risk var ben root attığımda İMEİ uçmuştu stock rom(orjinal rom) ile çözdüm. NOT: Telefon orjinal.