Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 16 Ekim 2022 #11 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Risk var ben root attığımda IMEI uçmuştu stock ROM(orijinal ROM) ile çözdüm. Not: Telefon orijinal. Genişletmek için tıkla... Senin yaşadığın başka bir sıkıntıdır IMEI gitse stock ROM kurarak geri getiremezsin zaten, ayrıca root atılınca IMEI gitmez fabrika ayarlarına sıfırlaman gerekir gitmesi için.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Risk var ben root attığımda IMEI uçmuştu stock ROM(orijinal ROM) ile çözdüm. Not: Telefon orijinal. Genişletmek için tıkla... Senin yaşadığın başka bir sıkıntıdır IMEI gitse stock ROM kurarak geri getiremezsin zaten, ayrıca root atılınca IMEI gitmez fabrika ayarlarına sıfırlaman gerekir gitmesi için.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 16 Ekim 2022 #12 Mert258 dedi: Senin yaşadığın başka bir sıkıntıdır IMEI gitse stock ROM kurarak geri getiremezsin zaten. Genişletmek için tıkla... İmei hiç bir türlü yoktu root attıktan sonra, sanırım root bir şeyleri uyumsuz hale getirdi.
Mert258 dedi: Senin yaşadığın başka bir sıkıntıdır IMEI gitse stock ROM kurarak geri getiremezsin zaten. Genişletmek için tıkla... İmei hiç bir türlü yoktu root attıktan sonra, sanırım root bir şeyleri uyumsuz hale getirdi.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 16 Ekim 2022 #13 TurkishHepiNeyşın34 dedi: IMEI hiçbir türlü yoktu root attıktan sonra, sanırım root bir şeyleri uyumsuz hale getirdi. Genişletmek için tıkla... Root atmakta IMEI'yi götürmez, Magisk sürümünde filan hata olabilir belki.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: IMEI hiçbir türlü yoktu root attıktan sonra, sanırım root bir şeyleri uyumsuz hale getirdi. Genişletmek için tıkla... Root atmakta IMEI'yi götürmez, Magisk sürümünde filan hata olabilir belki.