U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Aralık 2024 #11 soulsteal59 dedi: Hoparlöre kaçmadıysa bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hoparlör altta kalıyor bu daha çok üst kısma ve kulaklık girişi olan yere döküldü hemen elbisemle sildim
soulsteal59 dedi: Hoparlöre kaçmadıysa bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hoparlör altta kalıyor bu daha çok üst kısma ve kulaklık girişi olan yere döküldü hemen elbisemle sildim
Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 703 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #12 umarım dedi: Hoparlör altta kalıyor bu daha çok üst kısma ve kulaklık girişi olan yere döküldü hemen elbisemle sildim. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ancak telefonun mikrofonu üstte ise sorun oluşmuş olabilir, bir test et. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
umarım dedi: Hoparlör altta kalıyor bu daha çok üst kısma ve kulaklık girişi olan yere döküldü hemen elbisemle sildim. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ancak telefonun mikrofonu üstte ise sorun oluşmuş olabilir, bir test et.
U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #13 Tbuoen862 dedi: Bir şey olmaz. Ancak telefonun mikrofonu üstte ise sorun oluşmuş olabilir, bir test et. Genişletmek için tıkla... Pirinçten çıkarayım mi yoksa birkaç gün sonra mı yapayim onu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Tbuoen862 dedi: Bir şey olmaz. Ancak telefonun mikrofonu üstte ise sorun oluşmuş olabilir, bir test et. Genişletmek için tıkla... Pirinçten çıkarayım mi yoksa birkaç gün sonra mı yapayim onu?