hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #11 Birisi dedi: Arkadaşlar ben S4 Mini alacağım (Vatan computer,Teknosa,Media Markt'tan birinden.) Kredi kartı taksit imkanım olur mu? Genişletmek için tıkla... Vatan computerde paraf karta taksit imkanı vardır eğer yoksa kart çıkarmaya uygunsanız size banka kartı çıkartırlar.
Birisi dedi: Arkadaşlar ben S4 Mini alacağım (Vatan computer,Teknosa,Media Markt'tan birinden.) Kredi kartı taksit imkanım olur mu? Genişletmek için tıkla... Vatan computerde paraf karta taksit imkanı vardır eğer yoksa kart çıkarmaya uygunsanız size banka kartı çıkartırlar.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Temmuz 2014 #12 hasan2626 dedi: Vatan computerde paraf karta taksit imkanı vardır eğer yoksa kart çıkarmaya uygunsanız size banka kartı çıkartırlar. Genişletmek için tıkla... Halk Bank kartı olur mu? Sonuçta Paraf Halk Bank'ın bir kartı.
hasan2626 dedi: Vatan computerde paraf karta taksit imkanı vardır eğer yoksa kart çıkarmaya uygunsanız size banka kartı çıkartırlar. Genişletmek için tıkla... Halk Bank kartı olur mu? Sonuçta Paraf Halk Bank'ın bir kartı.
hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #13 Birisi dedi: Halk Bank kartı olur mu? Sonuçta Paraf Halk Bank'ın bir kartı. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama alızağınız zaman oraya sorarsınız yeni kartıda orda çıkarıyorlar zaten.
Birisi dedi: Halk Bank kartı olur mu? Sonuçta Paraf Halk Bank'ın bir kartı. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama alızağınız zaman oraya sorarsınız yeni kartıda orda çıkarıyorlar zaten.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Temmuz 2014 #14 Her teknoloji mağazası çeşitli yöntemler ile telefonlar'a taksit yapar. Vatan bilgisayar Odeobank kredisi ile veriyor. Kredi kartı ile değil.
Her teknoloji mağazası çeşitli yöntemler ile telefonlar'a taksit yapar. Vatan bilgisayar Odeobank kredisi ile veriyor. Kredi kartı ile değil.
hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #15 NorthernsKnight dedi: Her teknoloji mağazası çeşitli yöntemler ile telefonlar'a taksit yapar. Vatan bilgisayar Odeobank kredisi ile veriyor. Kredi kartı ile değil. Genişletmek için tıkla... Ama kart çıkarman lazım.
NorthernsKnight dedi: Her teknoloji mağazası çeşitli yöntemler ile telefonlar'a taksit yapar. Vatan bilgisayar Odeobank kredisi ile veriyor. Kredi kartı ile değil. Genişletmek için tıkla... Ama kart çıkarman lazım.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Temmuz 2014 #16 Sana hesap kartı çıkarıyorlar. Onu diyorsun herhalde.
hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #17 NorthernsKnight dedi: Sana hesap kartı çıkarıyorlar. Onu diyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet taksitte ödiyeceğin miktarı karta yatırıp PTT ye yada anlaşmalı yerden yatırabilirsiniz.
NorthernsKnight dedi: Sana hesap kartı çıkarıyorlar. Onu diyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet taksitte ödiyeceğin miktarı karta yatırıp PTT ye yada anlaşmalı yerden yatırabilirsiniz.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Temmuz 2014 #18 Ben Odeobank hesap kartı çıkarılıyor diye biliyorum. Taksitleri o hesap kartına yatırıyorsun.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Temmuz 2014 #19 NorthernsKnight dedi: Ben Odeobank hesap kartı çıkarılıyor diye biliyorum. Taksitleri o hesap kartına yatırıyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman hesap çıkartacağım başka çare yok.
NorthernsKnight dedi: Ben Odeobank hesap kartı çıkarılıyor diye biliyorum. Taksitleri o hesap kartına yatırıyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman hesap çıkartacağım başka çare yok.
hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #20 NorthernsKnight dedi: Ben Odeobank hesap kartı çıkarılıyor diye biliyorum. Taksitleri o hesap kartına yatırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben öyle biliyorum ama hesap kartı olması lazım.
NorthernsKnight dedi: Ben Odeobank hesap kartı çıkarılıyor diye biliyorum. Taksitleri o hesap kartına yatırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben öyle biliyorum ama hesap kartı olması lazım.