Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #1 Telefona virüs programı kurmak gerekli midir?
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 23 Ocak 2015 #2 İşletim sitemi iOS ise hiç gerek yok fakat android ise kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim fakat güvenilir bir tanesini kurun.
İşletim sitemi iOS ise hiç gerek yok fakat android ise kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim fakat güvenilir bir tanesini kurun.
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #3 Bence ne indirdiğinizi gerçek anlamda biliyorsanız gerek yok.
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #4 nutsSincapı dedi: İşletim sitemi iOS ise hiç gerek yok fakat android ise kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim fakat güvenilir bir tanesini kurun. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin?
nutsSincapı dedi: İşletim sitemi iOS ise hiç gerek yok fakat android ise kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim fakat güvenilir bir tanesini kurun. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsin?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2015 #5 Her işletim sistemine antivirüs gerekli. Biliyorum bana birşey olmaz diyenleri çok gördüm hep onlardan virüs çıkıyor.
Her işletim sistemine antivirüs gerekli. Biliyorum bana birşey olmaz diyenleri çok gördüm hep onlardan virüs çıkıyor.
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #6 Murat5038 dedi: Her işletim sistemine antivirüs gerekli. Biliyorum bana birşey olmaz diyenleri çok gördüm hep onlardan virüs çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi programı önerirsiniz ücretsiz olarak?(Android için)
Murat5038 dedi: Her işletim sistemine antivirüs gerekli. Biliyorum bana birşey olmaz diyenleri çok gördüm hep onlardan virüs çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi programı önerirsiniz ücretsiz olarak?(Android için)
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 24 Ocak 2015 #7 DR.WEB Light ücretsiz işini görür bence.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2015 #8 Yuksel Gedik dedi: Hangi programı önerirsiniz ücretsiz olarak?(Android için) Genişletmek için tıkla... Ücretsiz programlara fazla yönelmeyin güvenmeyin. Kaspersky uygulamasını indirip kullanabilirsin.
Yuksel Gedik dedi: Hangi programı önerirsiniz ücretsiz olarak?(Android için) Genişletmek için tıkla... Ücretsiz programlara fazla yönelmeyin güvenmeyin. Kaspersky uygulamasını indirip kullanabilirsin.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #9 Bence gereksiz. Özellikle android için çünkü zaten virüs bulmuyor bulduğu virüslerde oyunların zararsız reklam dosyaları. Play'den indirdiğiniz uygulamaların izinlerine dikkat edin.
Bence gereksiz. Özellikle android için çünkü zaten virüs bulmuyor bulduğu virüslerde oyunların zararsız reklam dosyaları. Play'den indirdiğiniz uygulamaların izinlerine dikkat edin.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 24 Ocak 2015 #10 Cihaz yeterli donanıma sahip değilse programın faydadan çok zararı olur. Cihazınız nedir?